Büszkeség: Egy magyar kisfiú nyerte meg a szépségversenyt Dubajban

Forrás: Thinkstock -
modell kisfiú szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 6 éves kisfiú, Gráczol Tamás lett az első egy Dubajban megrendezett szépségversenyen.

Kedden ért véget a Mini Miss & Mister Multinationale 2017 gyermekszépségverseny, amelyet Dubajban rendeztek meg. 8 országból, összesen 18 versenyző érkezett a megmérettetésre, többek az a magyar kisfiú is, aki elnyerte az előkelő első helyezést.

Hazánkat 3 fő képviselte: a 6 éves Gráczol Tamás, a 10 éves Domonkos Panka és a 11 éves Tarsoly Zsófia.

A 6 éves kisfiú elsőként végzett,

így övé lehetett a Mini Mister Multinationale Super Grand Prix díj. Ez volt élete első világversenye, de úgy tűnik nem hiába utazott el a nagy eseményre.

Egy magyar kisfiú nyerte meg a szépségversenyt Dubajban (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Édesanyja, Gráczol Bernadett elképesztően büszke a gyermekére, aki mindösszesen 3 hónapja kezdte a modellkedést. Ám az anya azt is leszögezte, hogy fia csak addig fog modellkedni, amíg örömét leli benne, nem akarja semmire kényszeríteni a fiút.

A magyar győzelem mellett Tarsoly Zsófi a Little Miss Europe díjat zsebelte be. A 11 éves kislány már régóta sportol, a modellkedést pedig egy évvel ezelőtt kezdte. Domonkos Panka pedig a Szupermodell díjjal lett gazdagabb, aki már korábban Bulgáriában is nyert világversenyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.