Hazafelé tartott a 7 éves kislány, akinek elvágták a torkát

Forrás: NORTHFOTO/© Facebook/Facebook -
vérveszteség gyilkosság halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon közel lakott az iskolához, mégsem ért haza épségben a 7 éves kislány: útközben, hidegvérrel gyilkolták meg Katie-t. 

A 7 éves Katie Rough mindössze 10 percnyi sétára lakott az iskolától New York-ban, ezért rendszeresen egyedül közlekedett. Így történt ez január 9-én, hétfőn délután is, de aznap a gyermek már sajnos nem ért haza.

A támadó hirtelen elkapta, sebet ejtett a kislány mellkasán egy késsel, majd elvágta a torkát. Ezt követően tárcsázta a hatóságokat és közölte: "A kislány halott" - írta meg a TheSun.

Itt találtak rá a holtan heverő kislányra Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Tom Maddick / Swns.Com

A telefont a hatóságok beazonosították, így könnyedén elfogták a lányt, aki a hívást kezdeményezte. Ám mivel a 7 éves Katie nem ment haza az iskola után, édesanyja a keresésére indult, és rá is akadt a vértócsában fekvő holttestre. Egy szemtanú szerint a nő azonnal sokkot kapott, csak kiabált és zokogott.

A 15 éves gyanusította azonnal bíróság elé állították, aki, miközben bevezették a tárgyalóterembe, semmilyen érzelmet nem mutatott, csak bámult maga elé.

A szomszédok elmondása szerint Katie egy nagyon kedves kislány volt Forrás: NORTHFOTO/© Facebook/Facebook

Állítólag mentális problémákkal küzd, korábban kezelték is.

A bíró végül javítóintézetbe küldte, ahol pszichés zavarát is orvosolni fogják.

Sajnos hazánkban, Érden is halott gyermekre bukkantak, de a csecsemő halálának oka még nem tisztázott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.