Bizarr: démon végezhetett az ördögűző pappal

Forrás: Youtube -
démon kislány ördögűzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malachi Martin rejtélyes körülmények között veszítette életét.

Az íróként és katolikus papként tevékenykedő férfi az Ördögűző című filmnek köszönheti a hírnevét, hiszen az 1973-as horrorfilmet Malachi Martin élettörténete inspirálta.

Malachi Martinnal démoni jelenlét végzett? Forrás: Youtube

A Netflix legújabb dokumentumfilmje szerint, az ördögűzéssel foglalkozó atya egykori sofőrje bizarr történetről számolt be 1999-ből. Az eset során, az akkor 78 éves papot egy 4 éves connecticuti kislányhoz hívták, akit egy démon szállt meg. Mikor a gyerek megpillantotta a gyógyítót, érdekes mondatott intézett hozzá:

„Szóval, te vagy Malachi Martin, és azt gondolod, hogy segíthetsz rajta" - mintha a sötét szellem beszélt volna a kislányon keresztül - írta meg a NewYorkDailyNews.

Ezután valamilyen hatalmas, láthatatlan erővel lökte el magától az idős embert, melynek következtében komoly fejsérülést szenvedett, és vélhetőleg ez okozta később a halálát is. Az ördögűző sofőrje, Robert Marrow azt vallotta, hogy ez volt a legrémisztőbb dolog, amit valaha látott.

Nem minden paranormális tevékenységtől kell ám félni. Nem rég egy halott gyermek szelleme próbált barátkozni egy nővel, de olyan is történt, hogy a gyermek nem akart senkivel kapcsolatba lépni, mégis mindenki tudott a jelenlétéről.

Molnár Csilla, öngyilkos szépségkirálynő otthona ismét eladóhttp://www.life.hu/news/20170117-molnar-csilla-ongyilkos-szepsegkiralyno-otthona-elado.htmlMindenkit megrázott annak idején Molnár Csilla tragédiája, azóta is élénken emlékszünk a szépségkirálynőre, aki önkezével vetett véget az életének. Otthona az elmúlt évtizedekben többször is gazdát cserélt, most újra hirdetik Molnár Csilla egykori lakását. NewsOrigoDecember eleje óta keresik a 16 éves Máriót: segíts megtalálnihttp://www.life.hu/news/20170117-a-rendorseg-a-lakossag-segitseget-keri-eltunt-a-16-eves-mario.htmlDecember elején tűnt el a soproni, hegykői gyermekvédelmi intézményből Márió. Engedély nélkül távozott, és azóta sem került elő. A rendőrség a lakosság segítségét kéri! NewsOrigoMegtalálták a szilveszteri merénylőt: Íme, a tettes! http://www.life.hu/news/20170117-szilveszteri-merenylo-vele-volt-negyeves-fia-amikor-a-kommando-ratort.htmlA török rendőrség hétfő este elfogta a szilveszter éjszakai isztambuli merénylet feltételezett elkövetőjét. News--Sebestyén Balázs segítséget kért: mobil házat szeretne venni http://www.life.hu/news/20170116-sebestyen-balazs-mobilhazzal-tamogatna-egy-csaladot.htmlSebestyén Balázs a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben az emberek segítségét kéri egy nemes cél érdekében: egy bajba jutott családnak szeretne segíteni. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoElhunyt Mercy Miki, a hazai mulatós zene királyahttp://www.life.hu/news/20170116-mercy-miki-a-mulato-sztar-hirtelen-elhunyt.htmlMég köszöntötte a hallgatókat, de a műsor tovább már nem folytatódott. Agyvérzést kapott a hazai mulatóssztár, Mercy Miki, és sajnos életét vesztette. Mindössze 51 éves volt. NewsThinkstockSzörnyű baleset történt az M1-es autópályán: videó is készült a száguldó kamionrólhttp://www.life.hu/news/20170116-m1-es-autopalyan-kamion-szakitotta-at-a-szalagkorlatot-video.htmlHirtelen szakította át a kamion az M1-es autópálya középső szalagkorlátját. Csak a szerencsén múlt, hogy éppen nem volt ott autós, így senkit sem sodort el az irányíthatatlan jármű. Egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette a horrorbalesetet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.