Molnár Csilla, öngyilkos szépségkirálynő otthona ismét eladó

Forrás: MTV -
öngyilkos öngyilkosság Molnár Csilla Andrea lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megrázott annak idején Molnár Csilla tragédiája, azóta is élénken emlékszünk a szépségkirálynőre, aki önkezével vetett véget az életének. Otthona az elmúlt évtizedekben többször is gazdát cserélt, most újra hirdetik Molnár Csilla egykori lakását.

Mindenki szívébe egyből belopta magát Molnár Csilla, aki 1985-ben nyert szépségversenyt. A szerény, ugyanakkor tündöklő szépségű lány élete azonban tragikus véget ért. Öngyilkosságot követett el fájdalmasan fiatalon. Halálos adag gyógyszert vett be, és hiába érkeztek ki a mentők, már nem tudták megmenteni az életét.

Eladó az otthon, melyben felnőtt Molnár Csilla Forrás: MTV

A családi ház, - melyben felnőtt Molnár Csilla - azóta többször cserélt gazdát, most újra eladó - állítja a Ripost. A tragédia után a szülők kiköltöztek az ingatlanból, azóta már több tulajdonosa volt a lakásnak, amit legutóbbi gazdája panzióvá alakított. 79 millió forintért hirdetik.

Molnár Csilla, a tragikus sorsú szépségkirálynő

Fél évszázad után, 1985-ben rendeztek itthon újból szépségversenyt. Október 5-én zárult le, egy 16 éves, szerény, kedves lány nyert, Molnár Csilla, akit a fél ország menten megszeretett. Kilenc hónappal későbbi öngyilkossága mindenkit megrázott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.