Szellemvadász állítja: egy báró lelkétől szakállat kapott ajándékba

Forrás: Thinkstock -
lélek szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szellemvadász barátaival tett látogatást Andrew Alexander egy kastélyban, ahol készült róla egy fotó. Mindenkit megdöbbentett azonban az elkészült kép: a simaarcú férfinak ugyanis szakálla volt rajta. Andrew úgy gondolja, egy a kastélyban kísértő bárótól kapta a szőrzetet.

Szellemekre vadászik barátaival a háromgyermekes Andrew Alexander. A csapat nemrég egy 14. századi kastélyban tett látogatást, ahol készült is egy fotó a férfiról. Ebben természetesen még nem lenne semmi különös, azonban az elkészült kép nem egészen azt adta vissza, amit vártak. A mindig sima arcú férfinak ugyanis szakálla nőtt a fotón.

A mindig sima arcú férfinak ugyanis szakálla nőtt a fotón (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A szellemvadász szerint ezt Hódító Vilmos kedvenc bárója, William de Percy ajándékozta neki, pontosabban az ő lelke. Kiderült ugyanis, hogy valószínűleg ez a báró tette le a kastély alapjait, és a fennmaradt képeken neki pontosan ugyan olyan szakálla volt, mint Andrew-nak a fotón. A férfi úgy véli, hogy a báró így szerette volna tudatni velük: ő még mindig ott van, és őrzi a kastélyát - írja a Daily Mail. A fotót, melyen szakálla nőtt a férfinak itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.