Jógázás sörrel - Így meditálnak az ausztrálok

Forrás: Facebook/Bieryoga -
tisztelgés Ausztrália sör jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is furcsán hangzik, az ausztrálok szerint ez teljesen normális: jógázni járnak, és közben söröznek is. 

Ha valaki úgy érezné, hogy nem elég széles a mozgásformák tárháza, azok számára jó hírrel szolgálunk: új jógázási stílust vezettek be Ausztráliában, ráadásul a magyarok egyik kedvenc italával, a sörrel párosítva.

Jógázás sörrel - Így meditálnak az ausztrálok Forrás: Facebook/Bieryoga

Bármilyen furcsa is első hallásra, ma már engedélyezett a sörrel való jógázás. A berlini hipszterek után, most Ausztráliában szerveznek ilyen eseményeket, és a közösségi oldalakat nézve, valószínűleg egy sörgyár áll a kezdeményezés mögött - írta meg a Mashable.com

Egy Jhula nevű jógi szerint komoly filozófiai eszmék állnak a dolog mögött, bár egyre többen feltételezik, hogy ez inkább csak a sörmárka reklámozásáról szól.

Sokak szerint ez csak egy sörmárka reklámozásáról szól Forrás: Facebook/Bieryoga

Állítólag, a sörös jóga egy amerikai fesztiválon, a Burning Man-en indult útjára, ahol előszeretettel tisztelegnek jógázás közben a sör nagysága előtt. A szponzor természetesen ez esetben is a sörgyár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.