5 hónapos babáját árulta egy férfi: Autót akart venni

Forrás: v.iqilu.com -
kisbaba pénz árusítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de a férfi az interneten árusította saját gyermekét, hogy sürgősen pénzhez jusson.

A dél-kínai Linji városában történt az eset. A férfi szeretett volna elválni a feleségétől, ám a nő ultimátumot adott: akkor megy bele a válásba, ha kap egy autót.

A férfinak azonban nem volt elegendő pénze a vásárláshoz, de a feleségétől viszont minél előbb szabadulni akart. Megoldásképpen azt találta ki, hogy az interneten fogja árusítani az 5 hónapos kisbabájukat.

Az igazán elképesztő az, hogy akadt volna vevő a kicsire, 3 millió forintnak megfelelő jüanért cserébe. Megbeszélték a találkozót, hogy nyélbe üssék az üzletet. Az apa a kora reggeli órákban 10 percen keresztül állt az utcán, egy újszülöttel a kezében.

5 hónapos babáját akarta eladni a férfi Forrás: v.iqilu.com

A hideg idő ellenére a kicsi hiányos öltözékben volt, és vélhetőleg emiatt sírt olyan keservesen. Ezzel magukra vonták a figyelmet, és egy idő után furcsává váltak a rendőröknek, ezért előállították a férfit - írta meg a DailyMail.

Ekkor derült ki, hogy mi a terve, ezért emberkereskedelem vádja miatt kell a bíróságon felelnie. A kisbabának új családot keresnek, hiszen a biológiai szülők nem alkalmasak a gyermek felnevelésére.

Egy másik kisbabával történt tragédiának is nevelőszülő-keresés lett a vége, ugyanis az igazi édesanyja lemondott róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.