Előre meghirdették a Facebookon a belfasti gyilkossági kísérletet

Forrás: Dreamstime -
Facebook Belfast gyilkossági kísérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényképekkel ellátva hirdették meg a Facebookon a gyilkossági kísérletet, mégsem akadályozta meg senki. Csak a szerencsének köszönheti a három ember, hogy lőtt sebekkel megúszták a tervezett kivégzést.

Öt ember ellen terveztek támadást Belfastban, ebből három embert meg is lőttek az elkövetők, akik előre kihirdették a tervezett támadást a Facebookon. Fényképpel együtt tették ki a közösségi oldalra a büntetésnek tervezett támadást, mégsem tudta senki megakadályozni. Valószínűleg önbíráskodás történt, de azt egyelőre nem tudni, hogy mi miatt akarták megbüntetni az áldozatokat.

Facebookon meghirdették előre a gyilkossági kísérleteket Forrás: Dreamstime

Csak a szerencsének köszönhető, hogy mindhárom meglőtt férfi túlélte a támadást. Még az a 26 éves férfi is, akit mindkét lábán meglőttek. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, vélhetően külföldi személyek követték el a támadást, de egyelőre nem ismert a személyazonosságuk - írja a Belfast Telegraph.

Sírt a kisgyerek, édesapja halálra rázta a 3 hónapos kislánythttp://www.life.hu/news/20170119-halalra-razta-edesapja-a-3-honapos-kislanyt.htmlA kiérkező mentősöket sokkolta a három hónapos kislány látványa, aki üveges szemekkel nézett, és nem lélegzett. Az apa hívta ki őket, mert a gyermek nem vett levegőt. Valószínűleg ő rázta halálra a csecsemőt, mert az sírt. News--Házasságot kötött két óvodás kisgyerek - Szertartás is volt!http://www.life.hu/news/20170119-osszehazasodott-ket-ovodas-gyerek.htmlHa már a polgármesteri hivatalban jártak, gondolták máris szeretnék összekötni az életüket. A kívánságuk teljesült, megtörtént a szertartás. News--Jógázás sörrel - Így meditálnak az ausztrálok http://www.life.hu/news/20170119-ausztraliaban-mar-sorrel-jogaznak.htmlBármennyire is furcsán hangzik, az ausztrálok szerint ez teljesen normális: jógázni járnak, és közben söröznek is. News--Ok nélkül bántalmazott embereket: Édesanyja láncra verte 6 évrehttp://www.life.hu/news/20170119-lancra-verve-fekudt-6-evig-egy-ferfi.html6 évig feküdt egy ágyhoz láncolva a 31 éves férfi. Édesanyja szerint nem volt más választása, ki kellett kötöznie. NewsThinkstockÉvekkel Jimmy halála után változtatott vallomásán Hulé Évahttp://www.life.hu/news/20170119-hule-eva-allitja-jimmy-halalakor-dulakodas-kozben-dordult-el-a-fegyver.htmlJimmy 16 évvel ezelőtti tragédiájának mindössze két szemtanúja volt: a Király felesége és Hulé Éva. Mindenki emlékszik azonban arra a botrányra, amikor Hulé Éva megváltoztatta vallomását, és azt állította, Jimmy fegyvere dulakodás közben sült el. NewsOrigoVáratlan fordulat a királyi családban: válik Lajos herceghttp://www.life.hu/news/20170119-valik-henrik-luxemburgi-nagyherceg-fia.htmlSajnos úgy tűnik, hogy válni készül Henrik luxemburgi nagyherceg fia, Lajos herceg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.