Elhunyt kislányuk szelleme megjelent egy szelfin

Forrás: Thinkstock -
kislány szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt hunyt el Patricia Winchester kislánya, de a család sosem tette túl magát a tragédián. Az anya most hiszi, hogy kislányuk erős lelke képes arra, hogy megjelenjen, ugyanis egy fiáról készült fotón felfedezte a testvér szellemét.

2006-ban egy baleset következtében hunyt el Adrianna. Család máig gyászolja őt. Az anya azonban mindig is érezte a gyermek jelenlétét, és most hiszi, hogy fia szelfijén elhunyt gyermekük lelkét látja. A tizenéves fiú készített magáról egy képet, ő nem fedezett fel rajta semmi különöset. Elküldte egy barátjának, aki viszont egyből meglátta Hunter mögött a fehér ruhás alakot, és kirázta a hideg.

Halott kislány szelleme jelent meg a fotón – Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Természetesen ezután már a fiú is látta a szellemet, amit édesanyjának is megmutatott. Patricia szentül hiszi, hogy kislányuk jelent meg a képen. Bár Hunter halálra rémült, annyira, hogy nem is mert a szobájában aludni, az anya meggyőződése, hogy Adrianna azért jelent meg, mert vigyázni szeretne testvérére. "Úgy érzem, hogy Adrianna vele van. Egy részem tényleg úgy érzi.

Azt hiszem, hogy ő egy nagyon erős lélek, és képes ilyesmire. Ez valamilyen módon megnyugtató"

mondta az anya a Daily Mailnek. Hozzátette, nem ez az első, hogy paranormális jelenséget észleltek: Adrianna megjelent édesapjának is, amikor a férfi elhunyt, máskor pedig különös módon megmozdultak a kislányt ábrázoló fényképek a lakásban. A fiú szelfijét itt nézheted meg!

Lavina zúdult egy kis szállóra Közép-Olaszországban, három embert keresnekhttp://www.life.hu/news/20170119-lavina-zudult-egy-kis-szallora-kozep-olaszorszagban-harom-embert-keresnek.htmlLavina zúdult egy kis szállóra a közép-olaszországi Pescara városában, Abruzzo régióban szerdán. A Rai olasz hírtelevízió szerint akár 20 ember is a hótömeg alatt rekedhetett.NewsOrigoEstibaliz Carranza az a nő, aki olyan veszélyes, hogy férfibörtönbe zárjákhttp://www.life.hu/news/20170119-o-az-a-no-aki-olyan-veszelyes-hogy-ferfibortonbe-zarjak-estibaliz-carranza.htmlA "Jégkrémes gyilkos" néven emlegetett nőt, Estibaliz Carranzát olyan veszélyesnek találták, hogy a legkeményebb férfi raboknak fenntartott osztrák börtönbe szállítják. Ő az első nő Ausztriában, akit férfiak közé csuknak. News--Megszólalt Michael Schumacher korábbi menedzsere: "Ideje tiszta vizet önteni a pohárba"http://www.life.hu/news/20170119-megszolalt-michael-schumacher-korabbi-menedzsere-willi-weber.htmlTöbb mint három éve szenvedett szörnyű baleset Michael Schumacher: síelés közben elesett, és súlyosan megsérült a koponyája. Sajnos az állapotáról azóta sem tudunk sokat... NewsAFPVallott az isztambuli merénylő: nem a klub volt az eredeti célponthttp://www.life.hu/news/20170118-az-isztambuli-merenylo-eredeti-celpontja-a-taksim-ter-volt.htmlElkapták az isztambuli merénylőt, aki január elsején 39 ember életét oltotta ki a Boszporusz partján fekvő Reina klubban. Vallomásából kiderült, hogy nem a szórakozóhely volt az eredeti célpontja, hanem a Taksim tér, de ott túl nagy volt a biztonsági intézkedés. News--Földrengés érte Rómát: két metróvonalat is kiürítettekhttp://www.life.hu/news/20170118-foldrenges-razta-meg-olaszorszagot.htmlKét közepes erejű földrengést is észleltek Rómában, megtették a szükséges óvintézkedéseket. News--A ragyogó napsütés mellett dermesztő fagyok lesznekhttp://www.life.hu/news/20170118-idojaras-dermeszto-fagyok-lesznek.htmlTovábbra is tartja magát a fagy, sajnos hiába várjuk az enyhülést, nem jön el. A kemény mínuszok mellett az egyetlen örömünk, hogy legalább kisüt a nap! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.