Borzasztó, amit Gábor Zsazsa férje a díva hamvaival csinál

Forrás: AFP -
hamvak Gábor Zsazsa bank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frédéric von Anhalt nem hagyta Gábor Zsazsa hamvait a sírhelyen, először a kandalló párkányán nyugodott az urna, de most azt beszélik, hogy bankba került. A férj továbbra is úgy véli, hogy azt csinál vele, amit akar.

Újabb botrány övezi Gábor Zsazsa hamvait. Legutóbb azon háborodtak fel a rokonok és családtagok, hogy "túszul ejtette" a maradványokat. A legtöbbek szerint ugyanis nem összevissza kellene lennie az urnának, hanem a temetőben. Már az sem tetszett nekik, hogy a búcsúztató után kihantolta és hazavitte az urnát Frédéric von Anhalt, de ő nem hajlandó mások kedvére tenni, szerinte ugyanis azt csinál a maradványokkal, amit akar.

Gábor Zsazsa hamvai bankba kerültek Forrás: AFP

"Ez az én feleségem urnája, és azt teszek vele, amit akarok" - mondta akkor a férj, hozzátette, hogy a kandalló párkányán áll az urna, de azóta onnan is elkerült. "Utoljára a kandallón volt otthon. De miután egy hosszabb útra kellett mennem,

kiderült, hogy a személyzetem, akik főként thaiföldiek, féltek otthon maradni a hamvakkal.

Feltehetően vallási okokból is. Úgyhogy elhelyeztem a bankomban egy széfbe" - mondta a Bildnek Frédéric von Anhalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.