Gyász! Elhunyt a híres sorozatsztár, Miguel Ferrer: 61 éves volt!

Forrás: ABC -
halál Miguel Ferrer Twin Peaks
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Miguel Ferrer amerikai színész, az NCIS: Los Angeles és a Twin Peaks egyik sztárja - jelentette helyi idő szerint csütörtökön a CBS amerikai hírtelevízió.

A 61 éves színész gégerákban halt meg Los Angeles-i otthonában.

Miguel Ferrer á Twin Peaksben Forrás: ABC

Miguel Ferrer Santa Monicában született, az Oscar-díjas José Ferrer és Rosemary Clooney énekes-színésznő gyermekeként. Miguel Ferrer George Clooney egyik unokatestvére volt.

Miguel jobb és vidámabb hellyé tette ezt a világot, és távozása olyan mélyen érinti a családot, hogy minden más, ami ma történik, eltörpül mellette"

George Clooney és Miguel Ferrer Forrás: AFP

R. Scott Gemmill, a NCIS: Los Angeles producere szerint Ferrert hatalmas tehetséggel, megveszekedett humorral és hatalmas szívvel áldotta meg az ég, és átütő teljesítményt nyújtott a vásznon. Színészi pályafutása a múlt század nyolcvanas éveiben kezdődött, számos sorozatban játszott epizódszerepeket.

Az áttörést David Lynch tévésorozata, a Twin Peaks hozta meg számára,melyben Albert Rosenfield FBI-ügynököt alakította.

Szerepelt az 1992-ben készült, Twin Peaks - Tűz, jöjj velem! című filmben is, és fel fog tűnni a sorozat új epizódjaiban is, melyeket tavasszal mutatnak be Amerikában. Ferrer több mint 40 filmben játszott, köztük a Robotzsaruban, a Vasember 3-ban és a Trafficben is. Mielőtt színésznek állt, Ferrer sikeres stúdiózenész volt; több együttesben dobolt, és turnézott is édesanyjával és Bing Crosbyval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.