veronai buszbaleset sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Békéscsabai sofőrök vezették azt a buszt, amelyik péntek éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett.

Mint ismeretes, az autóbuszon tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A Baon.hu információi szerint békéscsabai sofőrök vezették a buszt. A busztársaság vezetője korábban megtörten nyilatkozott az esetről, sokkos állapotba került.

Áder János köztársasági elnök virággal és mécsessel a kezében a Szinyei Merse Pál Gimnázium épületénél Forrás: MTI/Kallos Bea

Úgy tudni, a két sofőr régóta a cégnél dolgozott, jó és megbízható munkatársaknak ismerték őket – mondta Czakó Tibor, a Pizolit Személyszállító Kft. ügyvezetője a lapnak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap honlapján közölte, hogy halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

A baleset körülményeit az olasz hatóságok vizsgálják, kérésükre azonban munkájukat a helyszínen három magyar rendőr is segíti, akik vasárnap hajnalban érkeztek Veronába.

/1701/Veron201712117440

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.