Bocuse d Or-szakácsverseny Széll Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legjobb séfjei mérik össze tudásukat Lyonban január 24-én. A Bocuse d'Or versenyén a magyarok is ott vannak, hiszen ők nyerték a szakácsverseny európai fordulóját. Mindenki reméli, hogy Széll Tamáséknak sikerül megismételniük a jó szereplést Franciaországban!

A világ legjobb séfjei mérik össze tudásukat január 24-én Lyonban. A Bocuse d'Or szakácsversenyen a magyarok jó eséllyel indulnak, hiszen az európai fordulót ők nyerték május 11-én. Lyonban sem veszik félvállról a feladatot, hiszen aki nem összpontosít eléggé, az nem nyerhet.

Mindenki reméli, hogy Széll Tamásék megismétlik a bravúrt Forrás: Zirig Árpád

"A versenyt megelőző két napban már elkezdődik a hivatalos program, az eligazítás, helyszínbejárás, sorsolások. Az első perctől fejben ott kell lenni,

ugyanúgy kell koncentrálni, mint egy sporteseményen, nem szabad, hogy kizökkentse semmi a versenyzőt,

ott kell lenni végig ugyanazon a színvonalon. A budapesti versenyen mi dobogót vártunk, annyira éreztük a versenyt, és minden sikerült. Az eredményhirdetés előtt is sokan odajöttek gratulálni nekünk, és ezért mi is optimisták voltunk" – mondta el Széll Tamás. A versenyen nem más lesz az egyik fő alapanyag, mint a bresse-i csirke, melynek húsa, a speciális állattartási körülményeknek köszönhetően, nagyon különleges. A verseny következő alapanyagaként mindenki a hagyományos halat várta, ám nagy meglepetésre vegán főételt kell készíteni, amire még nem volt példa a Bocuse d'Or történetében, de Széll Tamásékat ez nem ijeszti meg. Az ő szavaival élve a vegán téma öröm és boldogság. Reméljük, a végeredmény is az lesz.

Meghalt Gorden Kaye, a Halló, halló! egyik főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20170124-meghalt-gorden-kaye-a-hallo-hallo-foszereploje.htmlElhunyt Gorden Kaye brit színész, aki a Halló, halló! című vígjátéksorozat főszereplője volt. A színész hétfőn reggel távozott az élők sorából, 75 éves volt. News--Agyonlőttek egy férfit forgatás közben- belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20170124-forgatas-kozben-meglottek-belehalt-seruleseibe-a-ferfi.htmlForgatás közben lőttek le egy színészt egy ausztrál hiphop együttes klipjének forgatása közben. A férfi belehalt sérüléseibe. News--Bezártak egy Hajdú-Bihar megyei gondozóházat, ahol embertelenek voltak a körülményekhttp://www.life.hu/news/20170123-bezartak-egy-hajdu-bihar-megyei-gondozohazat.htmlRengeteg panasz után végre bezárta kapuit az egyik Hajdú-Bihar megyei gondozóház. Az intézetben olyan súlyos hiányosságokat találtak, hogy a bezárás mellett pénzbírságot is szabtak ki. Volt, aki vérmérgezést kapott az otthonban! NewsThinkstockCsókgép lesz a jövő intimitása? http://www.life.hu/news/20170123-feltalaltak-az-elso-csokgepet.htmlGondoltad volna, hogy egyszer majd nem kell személyes részvétel ahhoz, hogy csókolózni tudj? Az új találmánynak köszönhetően már ez sem lehetetlen. News--Meztelen edzés- az edző szerint jót tesz a ruha nélküli mozgáshttp://www.life.hu/news/20170123-mostantol-meztelenul-is-lehet-edzeni.htmlAz Egyesült Királyságban egy személyi edző úgy döntött, hogy az óráin nem kell a mozogni vágyóknak ruhát viselniük. Óriási sikert aratott. News--Hős! 4 éves fia mentette meg az anyáthttp://www.life.hu/news/20170123-egy-kisfiu-hivta-ki-a-mentot-az-ajult-anyjahoz.htmlAz óvodás kisfiú hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot a közel múltban: megmentette édesanyját az esetleges életveszélytől. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.