Szívszorító levelet írt barátja Simonffy Botondnak, a veronai buszbaleset egyik áldozatának

búcsúlevél veronai buszbaleset Simonffy Botond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét, tehetséges fiatalok és felnőttek. Országszerte és a határokon túl is megemlékeztek az áldozatokról. Egyikük a 16 éves futsaljátékos volt. Edzője és volt tanára nyilatkozott a fiatalról: igazi példakép volt. Legjobb barátja is ezt írta búcsúlevelében. 

A péntek este történt tragikus buszbalesetben 16 ember vesztette életét. Diákok és felnőttek haltak meg, akikre az egész ország emlékezett. A hozzátartozók, barátok és ismerősök fájdalmára nincsenek szavak. Tehetséges fiatalok és felnőttek távoztak. Egyikük Simonffy Botond volt, aki 16 évesen a Dunakeszi Futsal Klub játékosa volt.

Megemlékezők mécseseket gyújtottak a veronai buszbaleset áldozatainak emlékére a Szinyei Merse Pál Gimnázium előtt Fotó: Csanádi Márton - Origo

Róla is megemlékeztek diáktársai és tanárai, csakúgy, mint a többi áldozatról. Edzője, Szabó Ferenc a Mokkában nyilatkozott a fiúról. "Csak szépet és jót tudok mondani róla. Osztálytársként, gyerekként, barátként, sportolóként, én úgy gondolom, nála jobbat nem lehet kívánni.

Ha valakit példaképként lehetett gyerekek elé állítani, akkor őt igen"

– mondta az edző, aki egy rendezvényen volt, amikor a balesetről értesült, és mindvégig reménykedett, sajnos hiába. Az edző nemcsak Botonddal, hanem a fiú ikertestvérével is foglalkozott, aki nem utazott testvérével táborozni. Az edző megmutatta azt a búcsúlevelet, amelyet legjobb barátja írt Botondnak.

Felnéztünk rád, és most is felnézünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.