gyilkosság halál fosztogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő esetre bukkantak a német fővárosban: az elkövető 10 éven keresztül rejtegette hűtőjében a meggyilkolt idős férfi holttestét. Úgy tűnik nem csak az ő haláláért kell bíróság elé állnia. 

Letartóztatásba került Josef S., aki a lakásának hűtőládájában tárolta a 80 éves korában elhunyt Heinz N. holttestét. Emellett, az eddigi bizonyítékok alapján egy másik nyugdíjas, Irma K. haláláért is felelős lehet az 55 éves elkövető.

A feltételezett sorozatgyilkos mindkét idős ember bankszámlájáról felvette az aktuális havi nyugdíjat, de arra gondosan figyelt, hogy ne legyen túlságosan feltűnő: valamennyi pénzt mindig hagyott a számlákon. - írta meg a Bild.

A szomszédok egy kedves embernek ismerték a gyilkost Forrás: Bild.de/Olaf Wagner

A berlini férfi postaládáján mindkét elhunyt személy neve ki volt írva, ezért gondolják a nyomozók, hogy a 92 éves Irma haláláért is Josef a felelős. A szomszédok egy kedves embernek ismerték a gyilkost, senki nem gondolta volna, hogy ilyen tettek elkövetésére lenne képes.

Életének 57. évében meghalt Michael Tönnies német focistahttp://www.life.hu/news/20170127-michael-tonnies-nemet-focista-meghalt.htmlÉletének 57. évében távozott az élők sorából Michael Tönnies az MSV Duisburg egykori kiváló labdarúgója. Halálát tüdőembólia okozta. NewsThinkstockVeronai buszbaleset: "Ez a járat nem a férjemé volt"http://www.life.hu/news/20170127-a-veronai-tragedia-egyik-soforjenek-a-felesege-nyilatkozott.htmlBarátja kérésére ugrott be a buszt vezetni Zoltán, a veronai baleset egyik sofőrje, nyilatkozta megtörten felsége. A család abban reménykedik, a férfi életben van: a DNS-vizsgálat eredményére várnak. News--Összeégett holttestet találtak Erdőkertesenhttp://www.life.hu/news/20170126-felgyujtotta-magat-egy-ember-erdokertesen.htmlEgy utcasarkon találtak rá a holttestre, valószínűleg felgyújtotta magát.News--Felakasztotta magát egy lány: A fürdőszobában találtak ráhttp://www.life.hu/news/20170126-eloben-kozvetitette-ongyilkossagat-a-lany.htmlA 14 éves tini kilátástalannak érezte az életét, ezért úgy döntött, öngyilkos lesz. Saját felakasztását élőben közvetítette a közösségi oldalán. NewsOrigoÍme a 2017-es GLAMOUR Women of the Year jelöltjeihttp://www.life.hu/news/20170126-ok-a-glamour-women-of-the-year-jeloltjei.htmlIdén rendezik meg kilencedik alkalommal a GLAMOUR Women of the Year díjátadót. A gála idén a nemek közötti egyenlőség témájával foglalkozik, és már azt is tudjuk, hogy kik esélyesek a díjak elnyerésére. News--A Kakacsalád megtanít beszélni a székelésrőlhttp://www.life.hu/news/20170126-a-kakacsalad-bemutatja-a-szekeles-lenyeget.htmlAz emberi ürülék, és az ahhoz kapcsolódó dolgok ugyanolyan tabu témák, mint amilyen a szex volt régebben. Pedig az egészségünk érdekében is érdemes lenne nyíltabban tekinteni a témára. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.