Miss Universe: Hamar elbúcsúzott Vajna Timi szépségkirálynője

Forrás: Facebook/Bódizs Veronika Miss Universe Hungary 2016 -
Bódizs Veronika Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő hajnalban rendezték a Miss Universe döntőjét. Sajnos Magyarország küldötte, Bódizs Veronika hamar távozni kényszerült a versenyből.

Az sajnos elég hamar, az első órában eldőlt, hogy Bódizs Veronika nem került be a legjobb tizenhárom lány közé, akiket a 12 fős zsűri és a közönség választott ki az ötnapos szavazás során. (Kenya, Indonézia, Amerikai Egyesült Államok, Mexikó, Peru, Panama, Kolumbia, Fülöp-szigetek, Kanada, Brazília, Franciaország, Haiti és Thaiföld versenyzői juttottak a 13-ba.)

Bódizs Veronika, Miss Universe Forrás: Facebook/Bódizs Veronika Miss Universe Hungary 2016

A végső hatosban Franciaország, Kenya, Kolumbia, Fülöp-szigetek, Thaiföld és Haiti számára jutott hely. A második udvarhölgy, azaz a harmadik helyezett végül Kolumbia, az első udvarhölgy, tehát a második pedig Haiti lett. A győztes pedig 2017-ben Franciaország:

Demain déjà #roadtomissuniverse #missuniverse #missfrance #france #nationalcostume #moulinrouge

Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) által közzétett videó,

Széttépte a tigris az állatkerti látogatót – Videó (18+)http://www.life.hu/news/20170129-szettepte-a-tigris-az-allatkerti-latogatot-video.htmlBelehalt sérüléseibe az a férfi, akit egy tigris marcangolt szét egy kínai állatkertben. News--Végre! Február első napjaiban melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20170129-februar-elso-napjaiban-melegszik-az-ido.htmlA hét első felében még extrém hideg, havazás is lehet, majd február első napjaiban, bár borult lesz az ég, melegszik az idő, a hétvégén plusz 10 Celsius-foknál is melegebb lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. NewsMegszólalt Szita Bence nevelőapja: "Megnyugvással tölt el Erika halála"http://www.life.hu/news/20170129-megnyugvassal-tolti-el-polcz-erika-halala-szita-bence-neveloapjat.htmlVasárnap hajnalban a kalocsai börtöben elhunyt Polcz Erika, Szita Bence gyilkosa. A nőt tényleges életfogytiglanra ítélték. Büntetésétől azonban megszabadult, legyőzte a rák. A kisfiú nevelőapja a Borsnak azt mondta, megnyugvás számukra a gyilkos halála. NewsSzmogriadó: Csökkent a légszennyezettséghttp://www.life.hu/news/20170129-szallo-por-szmogriado-az-orszag-nagy-reszen-csokkent-a-legszennyezettseg.htmlA fővárosban és az ország nagy részén csökkent a légszennyezettség, de néhány északkeleti településen továbbra is veszélyes a levegőminőség a szálló por (PM10) magas koncentrációja miatt. News--Holttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt hétvégi házbanhttp://www.life.hu/news/20170129-holttestet-talaltak-a-tuzoltok-egy-kigyulladt-hetvegi-hazban-szigetszentmiklos.htmlHolttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt szigetszentmiklósi hétvégi házban szombaton - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. News--Veszélyes égitest közeleg a Föld felé?http://www.life.hu/news/20170128-veszelyes-egitest-kozelit-a-fold-fele.htmlSzárnyra kapott a hír, hogy egy már ismert aszteroida, az úgynevezett 2016 WF9 közeleg a Föld felé. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.