Elhunyt Frank Pellegrino, a Maffiózók sorozat sztárja

Forrás: AFP -
halál Maffiózók (sorozat) tüdőrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
72 évesen távozott az élők sorából a Maffiózók című sorozat sztárja, Frank Pellegrino. A híres színész tüdőrákban halt meg.

Frank Pellegrino hosszú ideje küzdött a tüdőrákkal, de sajnos feladta a harcot. A súlyos kór legyőzte a színész szervezetét. Távozásával újabb családtagját vesztette el a Maffiózók című sorozat. James Gandolfini fájdalmas halála után most Frank Pellegrinótól kell búcsút venniük, aki egy FBI főnököt alakított: 11 részen keresztül játszotta el Frank Cubitoso szerepét. A színész január 31-én távozott az élők sorából 72 évesen.

Frank Pellegrino a Maffiózók című sorozatban Forrás: AFP

A Maffiózokban tett szert széles ismertségre, de játszott a Nagymenőkben, a Veszélyes küldetésben és a New York sűrűjében című sorozatban is. A színészkedés mellett vendéglőt üzemeltetett, társtulajdonosa volt egy New York-i olasz étteremnek, melybe sok híresség járt. Jack Nicholson, Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio is szívesen ebédelt ott. Bennfentesek szerint a híres étterem egy hétig zárva tart, így adóznak Frank Pellegrino emléke előtt - írja a Daily Mail.

Leültették a spermacsempész börtönőrthttp://www.life.hu/news/20170201-leultettek-a-spermat-lopo-bortonort.htmlBörtönbe került az a börtönőr, aki spermát akart kicsempészni a fegyház épületéből. News--Több lövést is leadott egy férfi egy esküvőnhttp://www.life.hu/news/20170201-lovoldozes-tort-ki-egy-eskuvon.htmlA romantikus ceremónia rémálommá fordult, amikor a mit sem sejtő tömegből egyszer csak egy fegyveres támadó bukkant elő. NewsThinkstockKáosz a közlekedésben - Néhány busz egyáltalán nem járhttp://www.life.hu/news/20170201-a-bkk-tobb-jarata-sem-uzemel-az-onos-eso-miatt.htmlA Budapesti Közlekedési Központ bizonyos járatai rövidebb útvonalon közlekednek, de akadnak olyanok is, amelyek egyáltalán nem járnak. NewsMTI/Máthé ZoltánIdőjárás: csak tegnap több mint 500-an sérültek meg a csúszós utak miatthttp://www.life.hu/news/20170201-tobb-mint-500-an-serultek-meg-az-idojaras-miatt.htmlCsak a fővárosban több mint 500 sérültet láttak el a mentősök tegnap, akik többnyire a csúszós utak miatt sérültek meg. Ez ma sem lesz másként, sőt valószínűleg megduplázódik a balesetet szenvedettek száma.News--Megölte feleségét, majd végzett magával egy férfi Balatonalmádibanhttp://www.life.hu/news/20170131-megolte-feleseget-majd-vegzett-magaval-egy-ferfi-balatonalmadiban-1.htmlMegölte feleségét majd magával is végzett egy férfi Balatonalmádiban - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője. NewsThinkstockHalott testvére szerveit ajánlotta fel a fiatal nő http://www.life.hu/news/20170131-elhunyt-testvere-szerveit-ajanlotta-fel-jo-celra-a-no.htmlA fiatal nő egy autóbalesetben veszítette életét. Testvére azonban nagylelkű döntést hozott: jó célra ajánlotta fel az elhunyt Anita szerveit. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.