gyilkosság esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A romantikus ceremónia rémálommá fordult, amikor a mit sem sejtő tömegből egyszer csak egy fegyveres támadó bukkant elő. 

Elképesztő eset történt Brazíliában egy esküvőn. Egy Alagoasban rendezett templomi szertartásra hívatlan vendég érkezett, előre megtervezett gyilkossági szándékkal. A támadó nyugodtan sétált az oltár felé haladó pár mögött, majd úgy tett, mintha a násznép közé szeretne leülni.

Hívatlan vendég érkezett, előre megtervezett gyilkossági szándékkal Forrás: Youtube

Ekkor azonban fegyvert rántott elő a nadrágjából és minden irányba lövöldözni kezdett. Umberto Ferreira dos Santos, becenevén Betinho, három embert sebesített meg. Feltehetőleg saját fiának halálát tervezte megbosszulni.


A rendőrség szerint az elkövető célpontja a da Silva család volt, ugyanis Betinho véleménye szerint közük volt a fia halálához. A három sérültet kórházba szállították, szerencsére mindhármuk állapota stabil. A rendőrség nyomoz, de még nem sikerült elkapni a férfit - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.