Veronai buszbaleset: Győrfi Pált is megviselte

Forrás: facebook.com/Győrfi-Pál -
Győrfi Pál veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tapasztalt mentőszóvivő ugyan sok mindenre fel van készülve, de ez a tragédia még őt is megrendítette.

Az első hírek hallattán még abban reménykedett, hogy talán nem is olyan vészes a helyzet, de a következő információk már sajnos nem ezt erősítették. Gyorsan kellett intézkedni, így nem is igazán volt ideje végig gondolni, hogy mi vár rájuk majd a tragédia helyszínén.

"Szorongtam, hogy olyan szülőkkel fogok találkozni, akik a legféltettebb kincsüket veszítették el" - vallotta be Pál.

Sajnos volt olyan pillanat, amikor a kórházban közölni kellett a szülőkkel: nem tudnak már segíteni a gyermekükön.

Győrfi Pál Forrás: facebook.com/Győrfi-Pál

"Ez az a helyzet, amitől az Isten mentsen meg mindenkit. Ilyenkor nincs igazán helye a szavaknak, néha egy érintés, egy ölelés többet segít" - mesélte szomorúan az egykori mentős.

Győrfi sokat látott már az életben: mentőszóvivőként minden nagyobb hazai szerencsétlenségről ő tájékoztat minket már 15 éve, azelőtt pedig közel 50 ezer esetnél volt jelen mentősként. Mégis úgy szorította magához a családját a baleset után, mint még soha.

"Este aztán, mikor hazaértem a családomhoz és megpuszilhattam, megsimogathattam a gyermekeimet, már könnyekkel a szememben öleltem át őket" - nyilatkozta a Story Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.