Öngyilkos lett egy férfi Budapesten - Az Erzsébet hídról ugrott le

öngyilkos öngyilkosság Erzsébet híd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden kora délután leugrott egy férfi az Erzsébet hídról.

A rendőrség közleménye szerint 14:11-kor érkezett a bejelentés, hogy valaki az Erzsébet hídról a Dunába ugrott. A BRFK is megerősítette a hírt.

A rendőrök és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai közös erővel próbáltak segíteni a férfin, akit a pesti alsó rakparton kihúztak a Dunából, de az életét már nem tudták megmenteni. A BRFK vizsgálja az öngyilkosság körülményeit.

Füstölt a 3-as metró - A felszínre menekítették az utasokathttp://www.life.hu/news/20170202-fustolt-a-3-as-metro-a-corvin-negyednel.htmlPótlóbusz jár a 3-as metró helyett a Deák Ferenc tér és a Nagyvárad tér között csütörtök este - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán. A BKK közölte: járműhiba miatt van szükség a metró pótlására. News--Közleményt adott ki a Szinyei Merse Pál Gimnázum a sajtónakhttp://www.life.hu/news/20170125-veronai-buszbaleset-kozlemenyt-adott-ki-a-szinyei-merse-pal-gimnazum-a-sajtonak.htmlAz intézmény közleményben kéri a sajtó munkatársait, hogy ne készítsenek interjút a balesetben érintettekkel, tanulókkal, gyászoló családtagokkal, tanárokkal. News--Mérséklődik az extrém hideg - Ez a nap már kellemesebb leszhttp://www.life.hu/news/20170108-a-jovo-het-masodik-felere-nemileg-merseklodik-az-extrem-hideg.htmlA hét második felében némileg mérséklődik az extrém hideg, de akkor is csak maximum 5 Celsius-fokig melegedhet a levegő, a minimumok továbbra is többfelé mínusz 10 fok körül alakulnak. Emellett többször várható havazás is, az erős, olykor viharos szél miatt hóátfúvásokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsOrigoSzéll Tamás a negyedik helyen végzett a Bocuse d'Oronhttp://www.life.hu/news/20170125-szell-tamas-a-negyedik-helyen-vegzett-a-bocuse-doron.htmlAz Egyesült Államok csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or döntőjét szerda este a franciaországi Lyonban, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Izland lett. NewsOrigoPénzt gyűjtenek az interneten veronai tragédia hős tornatanáránakhttp://www.life.hu/news/20170124-vigh-gyorgynek-a-veronai-tragedia-hos-tornatanaranak-penzt-gyujtenek-az-interneten.htmlAz interneten gyűjtenek pénzt az olasz buszbaleset hős tornatanárának, Vígh Györgynek. A férfi több gyereket is kimentett a lángoló buszból, de saját gyermekeit sajnos elveszítette a tragédiában. News--Veronai tragédia: "a diákok többször arra riadtak, hogy a busz rázkódik"http://www.life.hu/news/20170124-veronai-tragedia-a-diakok-tobbszor-arra-riadtak-hogy-a-busz-razkodik.htmlElsőként érkeztek a veronai buszbaleset helyszínére az ott élő magyarok, és segítettek, amiben tudtak, amiben lehetett. Egy húsz éve Veronában élő nő, Krisztina mesélt a baleset utáni első órákról. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.