Adománylopás közben halt meg a pennsylvaniai nő

Forrás: Thinkstock -
adomány halál konténer lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rászorulóktól próbált meg lopni az 56 éves Judith Permar, de belehalt az akcióba. Egy adománygyűjtő konténerből akart meg ruhákat kihalászni, de beszorult a keze. Hétfő reggel találtak rá holtan, Hummer típusú terepjárójának még mindig járt a motorja.

Hétfő reggel holtan találták az 56 éves Judith Permart egy pennsylvaniai városkában. Egy adománygyűjtő konténerből lógott ki a nő, éppen a rászorulóktól akart ruhát lopni, de a keze beszorult. A tároló ugyanis éppen úgy van tervezve, hogy ne lehessen belőle csak úgy kiszedni az adományokat.

Egy adománygyűjtő konténer okozta a nő halálát Forrás: Thinkstock

A nő, mivel alacsony volt, egy székre állva próbálta kihalászni a ruhákat, de az összetört alatta, ő pedig nem tudta kihúzni a karját. Így lógott a konténer oldalán vasárnaptól hétfő reggelig. A csuklója és a karja eltört, halálát valószínűleg kihűlés okozta. Körülötte a már kihúzott táskák és ruhák hevertek, így nyilvánvaló, hogy mi volt a szándéka. Brian Hollenbush rendőrfőkapitány elárulta, ő egy kedves nőnek ismerte meg Judith Permart, így nagyon megdöbbentette az esemény. "Erre nem számítottam tőle" - mondta a kapitány, aki azt is elárulta, hogy a közelben megtalálták a nő Hummer terepjáróját, aminek még járt a motorja - írja a Philly.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.