Az áldozat és az elkövető közösen mesélték el a nemi erőszak részleteit

Forrás: TED -
tinédzser erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 évesen megerőszakolt lány és az elkövető együtt mesélték el az évekkel ezelőtt történt esetüket: megdöbbentő vallomás!

20 évvel ezelőtt történt az eset, mikor a 18 éves ausztrál Tom Stranger egy cserediák programnak köszönhetően Izlandon járt. Itt követte el a szexuális erőszakot az akkor 16 éves Thordis Elvával szemben.

Azóta bár nehézkes úton, de sikerült rendezniük a viszonyukat, és mára már egy nemi erőszakról szóló könyvet is kiadtak közösen.

Thordis Elva és Tom Stranger Forrás: TED

A fiatalok 1 hónapja alkottak párt, amikor egy karácsonyi rendezvény után a fiú a mit sem sejtő lányra támadt. Elva alkoholos befolyásoltság alatt ált, ezért nem vette észre az erőszakra utaló jeleket.

"Olyan volt akár egy mesebeli jelenet, ahogy Tom erős karjai biztonságot árasztóan átkulcsoltak engem, de aztán hirtelen letépte a ruháimat és erőszakosan rám feküdt" - kezdett bele a történetbe a lány. Emlékei szerint az ijedtség hatására hamar kitisztult a feje, de a teste olyan gyenge volt, hogy semmit nem tudott tenni az eseméyek elhárítása érdekében.

Ezután Tom vette át a szót, aki elmesélése szerint egyáltalán nem fogta fel, mit tett. Nem is nagyon emlékezett minden részletre, de ami eszébe jutott azt is igyekezett elfojtani magában.

"Mindent tagadtam, amíg nem szembesítettek a történtekkel. Még magamat is meg tudtam győzni, hogy ez szex volt és nem erőszak. Ez a hazugság a mai napig irtózatos fájdalmat jelent nekem"

Gábor Zsazsát megerőszakolta férje

Gábor Zsazsa férje mindenáron gyereket akart, nem érdekelte, hogy felesége nem vágyik az anyaságra. A férfi azt hitte, azzal maga mellett tarthatja majd a dívát, ezért erőszakolta meg a fiatal színésznőt, aki így esett teherbe.A történet többi részét itt tudod elolvasni.

A pár néhány nappal később szakított, de a fiatal nő nem tudta magát túltenni az eseményeken. 9 év elteltével egy hosszú levelet írt a férfinak, mert szeretett volna feldolgozni a szörnyűséget. Állítása szerint egyedül ezt érezte járható útnak a lelki békéhez.

A levélből végül hosszas beszélgetések alakultak ki, majd Fokvárosban találkoztak, ahol egy hetet szántak az eset tisztázására. Azóta már egy könyvet is kiadtak közösen a nemi erőszakról, és sikerült maguk mögött hagyniuk a múltjukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.