Pedofíliával vádolják az egykori körmendi alpolgármestert

Forrás: kormend.hu -
alpolgármester Körmend pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 16 éves lány szülei pedofíliával vádolják Szabó Ferenc körmendi alpolgármestert, aki le is mondott a pozíciójáról. Vajon ez lehet a távozása oka? 

Körmend második embereként tartották számon Szabó Ferencet közel húsz évig, ám az 56 éves férfi valamiért lemondott a megtisztelő pozíciójáról. Távozását azzal indokolta, hogy a követező években inkább a kutatói munkáira szeretne koncentrálni, illetve azt is bevallotta, hogy magánéleti gondokkal küzd.

Ez érthető, hiszen az egykori alpolgármester harminc évig tartó házassága tönkrement, ez pedig bőven okoz magánéleti gondokat. Ha ez nem lenne még elég, egy 16 éves lány szülei pedofíliával vádolják Ferencet.

Pedofíliával vádolják az egykori körmendi alpolgármestert Szabó Ferenc Forrás: kormend.hu

A fiatal az elmúlt 2 évben a körmendi gimnáziumban tanult, előtte pedig a helyi általános iskolában koptatta a padokat, ahol Szabó Ferenc tanárként dolgozott. Állítólag a viszonyuk még az általános iskolai években kezdődött, majd később egy üzenet miatt került napvilágra.

A botrány után a lány szülei természetesen kivették a tinit a helyi iskolából, és máshova iratták át. Az ügyben feljelentést is tettek, az eljárás tényét a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Lehet, hogy ez a lemondás igazi oka? - írta meg a Nyugat.

Nem régen egy másik pedofil tanár története is napvilágra került, aki "véletlenül csókolózott" az elsős diákjaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.