Testvére, Galkó Balázs szerint Galkó Bence azért halt meg, mert nem volt kedve élni

Galkó Balázs halál Galkó Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt csütörtökön kapott stroke-ot Galkó Bence, szombaton pedig feladta a harcot. Testvére, a szintén színész Galkó Balázs szerint a művésznek már nem volt kedve élni.

Múlt csütörtökön került kórházba Galkó Bence, stroke-ot kapott. A színész a Szegedi Nemzeti Színház egy bemutatója előtt lett rosszul, és már soha többé nem tért magához. Szombaton végleg feladta a harcot, testvére szerint már nem volt kedve élni.

Testvére szerint Galkó Bence nem akart élni – Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Bencének már nem volt kedve élni. Sokat csatangoltunk a városban, ebédeltünk, hülyültünk. Bence teljesen jól volt, játszott sokat, és őt, minket, színészeket ez éltet"mondta Galkó Balázs a Blikknek. Hozzátette, testvére kapott vért, lélegeztetni kellett, az orvosok szerint pedig rajta múlt, hogy akar-e élni, ő pedig döntött. Galkó Balázs alig tudja felfogni, hogy elvesztette testvérét, hatalmas fájdalommal kell megküzdeni, ráadásul ő sincs jól. Egy éve diagnosztizálták gégerákkal. "Bár az orvosok azt mondják, még egyáltalán nem gyógyultam meg, de teszek rá, tök jól vagyok! Nem kellett műteni, már eltelt egy év, és én nem érzem magam betegnek. Nem adom fel" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.