gyilkosság Csepel szurkálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnalban történt Csepel egyik társasáházban a késeléses gyilkosság, az elkövető után még nyomoznak.

Budapest XXI. kerületében, a Katona József utcában történt vasárnap hajnalban a hidegvérű gyilkosság, melynek következtében egy 48 éves férfi veszítette életét.

A középkorú ember holttestére a lépcsőházban találtak rá, azonnal segítséget hívtak, de a kiérkező mentők már nem tudták megmenti az életét. A helyszínelő rendőrök az egyik lakásban egy 24 éves nőt találtak, akinek több vágott seb is látszódott a testén.

A rendőrök szerint a lakásban talált nő lehet az elkövető (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A sérült fiatalt kórházba szállították, és a rendőrök eddigi vizsgálatai szerint ő lehetett az elkövető. A helyszínelés még ma délelőtt is tartott, a társasházba csak a hozzátartozókat és a ház lakóit engedték be.

"A földszinten lakom, és arra keltem, hogy hajnali kettő órakor becsöngetett hozzánk a rendőrség, hogy valakit megöltek a lépcsőházban, és tudunk-e bármit. Azt hiszem, nyár óta lakhatnak itt, és elég gyakran hangoskodtak. Még a szomszédos házban lakókat is zavarta, hogy nyitott ablaknál bömböltették a zenét" - mesélte egy ott lakó asszony

"Én szintén a negyediken lakom, de nem hallottam semmit éjszaka. A férfivel néha váltottunk pár szót, úgy másfél éve lakhatott itt a házban. Az biztos, hogy rengeteget dolgozott, szinte alig volt otthon" - nyilatkozta egy szomszéd aBorsnak.

Nemrég egy másik késeléses gyilkosság is napvilágra került, melyet egy szexuálisan bántalmazott nő követett el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.