Torgyán József temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtartották a Független Kisgazda Párt egykori elnökének, Dr. Torgyán Józsefnek a búcsúszertartását. A Szent István Bazilikában tartott eseményen a családja mellett egykori és jelenlegi politikusok is részt vettek.

Orbán Viktor miniszterelnök mellett jelen volt többek közt Boross Péter, Szűrös Mátyás, Gulyás Gergely és Fazekas Sándor is. A beszédeket Torgyán József fia, valamint barátai, és volt munkatársai tartották.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Torgyán József január 22-én, 84 évesen hunyt el.

"Lelőlek" - üvöltötte a fiú, és lelőtt egy nőt Miskolconhttp://www.life.hu/news/20170214-miskolci-lovoldozes-legpuskaval-sebesitettek-meg-egy-not.htmlCélzott lövést adott le légpuskájával egy nőre egy 15 éves fiú Miskolcon. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat ellene – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden. NewsThinkstockNyugdíjast erőszakolt meg egy migráns Németországbanhttp://www.life.hu/news/20170214-migrans-eroszakolt-meg-egy-nyugdijast-nemetorszagban.htmlHátborzongató: egy 60 éves nyugdíjas asszonyt erőszakolt meg egy bevándorló férfi Németországban. NewsThinkstockÖngyilkos lett egy 14 éves angol lány http://www.life.hu/news/20170214-ongyilkos-lett-egy-angol-tini-lany.htmlEgy 14 éves lány vesztette életét Angliában: társai rendszeresen támadták a Snapchat alkalmazáson keresztül, ezért végzett magával. NewsThinkstockSajnos még mindig tél van – Megdöbbentő lesz a mai időjáráshttp://www.life.hu/news/20170214-idojaras-elorejelzes-kedd-es-szerda.htmlA következő napokban igen változékony lesz az időjárás. A napsütés melegebb időt hoz, de a szél és a hideg emlékeztet arra, hogy még tart a tél. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoTestvére, Galkó Balázs szerint Galkó Bence azért halt meg, mert nem volt kedve élnihttp://www.life.hu/news/20170213-galko-bence-azert-halt-meg-mert-nem-volt-kedve-elni.htmlMúlt csütörtökön kapott stroke-ot Galkó Bence, szombaton pedig feladta a harcot. Testvére, a szintén színész Galkó Balázs szerint a művésznek már nem volt kedve élni. NewsThinkstockTestvére, Galkó Balázs szerint Galkó Bence azért halt meg, mert nem volt kedve élnihttp://www.life.hu/news/20170213-galko-bence-azert-halt-meg-mert-nem-volt-kedve-elni.htmlMúlt csütörtökön kapott stroke-ot Galkó Bence, szombaton pedig feladta a harcot. Testvére, a szintén színész Galkó Balázs szerint a művésznek már nem volt kedve élni. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.