természet feletti szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen észleltek már természet feletti jelenségeket az életük során, ám ezek közül is vannak rémisztő és kevésbé rémisztők esetek. Most olyanokat mutatunk be, amelyektől mindenki hátán feláll a szőr.

Sok esetben csak a szemünk káprázik, és nem is szellemet látunk, csupán egy árnyalak szórakozik a tudatunkkal. Ám néhányan olyan tapasztalatokról számoltak be, melyeket nehéz csupán a sötét árnyékokkal megmagyarázni.

Egy fiatal fiú azt mesélte, hogy egy kísértetet látott, aki az édesanyja ruháit viselte miközben az anyja egy másik helységben tartózkodott. Egy nő pedig azt állítja, hogy a nagybátyja egy héttel a halála után meglátogatta őt.

Néhány tapasztalatot nehéz csupán a sötét árnyékokkal megmagyarázni Forrás: giphy.com

Egy másik túlvilági utazó pedig arról számolt be, hogy képes érezni a hozzá közel álló személyek betegségeit, fájdalmait.

Egy férfit egy szállodai szobában ért a meghökkentő élmény, Londonban. Elmesélése szerint egy 18.századi katonai egyenruhába bújt alak jelent meg az ágya felett. Később kiderült, hogy korábban a szálloda helyén egy hatalmas tér volt, ahol a nyilvános kivégzéseket végezték.

Egy férfi írásos beszámolója a szellemmel való találkozásról Forrás: Quora

Barrie Creedon Wennberg pedig azt mesélte, hogy 10 éves korában a testvérével együtt hallották, ahogy egy férfi hang a házimozirendszer hangszóróiból beszélni kezd - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.