Öngyilkos lett egy 14 éves angol lány

Forrás: Thinkstock -
fiatal lány öngyilkosság Snapchat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 14 éves lány vesztette életét Angliában: társai rendszeresen támadták a Snapchat alkalmazáson keresztül, ezért végzett magával.

Megan Evans, egy 14 éves angol lány azért vetett véget az életének, mert a kortársai rendszeresen támadták őt a Snapchat nevű telefonos applikáción keresztül.

Nicola Harteveld, az elhunyt lány édesanyja minden lehetséges fórumon szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a kimondott szónak igenis ereje van, és nemcsak építeni, hanem rombolni is lehet vele.

Megan Evans azért vetett véget az életének, mert a kortársai rendszeresen zaklatták őt egy telefonos applikáción keresztül (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

"Vigyázz, mit mondasz, mert a kiejtett szót többé nem vonhatod vissza"

– nyilatkozta az édesanya.

A 40 éves nő a szülőket is felszólította, hogy figyeljenek jobban a gyermekeik körül felmerülő jelekre. Ugyanis Nicola semmit nem vett észre a Megan körül történő eseményekből, de utólag már pontosan tudja, hogy mik voltak azok a jelek, amelyekből értenie kellett volna a helyzetet.

A tini családja már a temetést szervezi, és nagyon szeretnék, ha Justin Bieber is tiszteletét tenné a szomorú eseményen. Megan hatalmas rajongója volt a fiatal sztárnak, még VIP-jegyet is vett, hogy a következő koncertjén autogramot kérhessen tőle. Az édesanya szeretné, ha Bieber aláírná a tinilány koporsóját.

A rendőrség az ügyben nyomozást indított, de egyelőre semmilyen új információval nem tudnak szolgálni – írta meg a TheSun.

Halálosan megkéseltek egy férfit Csepelenhttp://www.life.hu/news/20170213-halalra-szurkaltak-egy-csepeli-ferfit.htmlVasárnap hajnalban történt Csepel egyik társasáházban a késeléses gyilkosság, az elkövető után még nyomoznak. NewsThinkstockNem tudják, ki megy el Torgyán József temetésérehttp://www.life.hu/news/20170213-torgyan-jozsef-temetesere-nem-tudni-ki-megy-el.htmlValentin-napon helyezik örök nyugalomra Torgyán Józsefet, felesége szerint azonban nem árultak el neki részleteket arról, ki várható a parlamentből a megemlékezésre. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoVillantás a nyílt utcán: Verekedés közben mutatta meg melleit a nőhttp://www.life.hu/news/20170213-melleit-mutogatta-a-no-a-belvarosban.htmlMeglepő dolognak lehettek szemtanúi szombat este Cheltenham belvárosában a járókelők: két nő veszekedett, az egyikük pedig nekivetkőzött a harcnak: még a melltartóját is levette. NewsThinkstock1,3 millió forintnyi kokain volt a férfi végbelében http://www.life.hu/news/20170213-kokaint-rejtegett-a-vegbeleben-egy-ferfi.htmlNem kevesebb, mint 118 adag kábítószert találtak egy férfi végbelébe rejtve. A férfit már el is ítélték, de a társa még szabadlábon kóricál. News--Testvére, Galkó Balázs szerint Galkó Bence azért halt meg, mert nem volt kedve élnihttp://www.life.hu/news/20170213-galko-bence-azert-halt-meg-mert-nem-volt-kedve-elni.htmlMúlt csütörtökön kapott stroke-kot Galkó Bence, szombaton pedig feladta a harcot. Testvére, a szintén színész Galkó Balázs szerint a művésznek már nem volt kedve élni. NewsThinkstockVeronai buszbaleset: nyilatkozott az egyik áldozat, a futsalos Botond édesapja! http://www.life.hu/news/20170213-nyilatkozott-az-egyik-aldozat-a-futsalos-botond-edesapja.htmlA veronai buszbaleset áldozatainak emlékére és a családok megsegítésére öregfiúk-focitornát rendeztek vasárnap. A kezdőrúgást az egyik áldozat, Botond édesapja végezte el, aki megtiszteltetésnek érzi, hogy felkérték. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.