Rendkívüli macska-örökbefogadó nap a Rexnél

Forrás: Rex Alapítvány -
örökbefogadás állatok macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bújóstól a játékosig, a tornásztól a rövidtávfutóig mindenféle személyiségű macska várja gazdáját február 18-án, szombaton a Rex Alapítványnál. A Macskák Világnapja alkalmából szervezett rendkívüli örökbefogadó napon ideiglenes macskakávézó is nyílik a Rex Állatszigeten, az örökbefogadók pedig ajándékot kapnak új kedvencük mellé.

A Macskák Világnapját 2002-ben alapította a Nemzetközi Állatjóléti Alap (International Fund for Animal Welfare – IFAW), hogy felhívja a figyelmet az utcán kóborló vagy menhelyeken gazdára váró rengeteg elhagyott cicára. A jeles nap mára a gazdis cicák életében is fontossá vált, ugyanis sok macskarajongó úgy döntött, hogy ezen a napon ünnepli meg kedvencét mindazért a szeretetért, amit csak ők képesek adni.

Rendkívüli macska-örökbefogadó nap a Rexnél Forrás: Rex Alapítvány

A Rex Alapítvány ezért várja minden macskaszerető barátját február 18-án 10.00-16.00 óráig, ha úgy gondolják, itt az ideje egy új doromboló családtag befogadásának. A szervezők külön örülnek, ha fekete cicát visz haza valaki, a babonáknak „köszönhetően" ugyanis nekik jóval kevesebb az esélyük új otthont találni. Az új gazdák a cica ellátását segítő ajándékot is kapnak a Rex Állatszigeten (1048 Budapest, Óceánárok utca 33.)

A cuki szőrgombócok csak rád várnak!

Meghalt Alice Drummond, az Ace Ventura című film színésznőjehttp://www.life.hu/news/20161203-meghalt-alice-drummond-az-ace-ventura-film-szinesznoje.htmlAlice Drummond 88 éves volt, a New York Times írta meg, hogy a színésznő november 30-án elhunyt. News--Öt brutális baleset, amit csodával határos módon túléltekhttp://www.life.hu/news/20161008-5-bizarr-baleset-amit-csoda-hogy-tuleltek-az-emberek.htmlHihetetlen, hogy mire képes az emberi szervezet: gyakran minden tudományos érv ellenére életben maradnak azok a súlyos sebesültek, akiknek a szakemberek nem sok jót jósoltak. Íme, öt igazán bizarr eset. News--1 év 6 hónap börtönre ítélték Fitos Józsefethttp://www.life.hu/news/20170217-fitos-jozsefnek-bortonbe-kell-vonulnia.htmlKét rendbeli csalás miatt kell felelnie Fitos József, egykori focistának. News--Szexuálisan zaklatta diákjait a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20170217-szexualis-zaklato-a-zongoratanarno.htmlA fiatal zongoratanárnő egész életében a gyerekek körül tevékenykedett. Zongoratanárként főleg autista gyermekeknek tartott órákat, és senki nem gondolta volna, hogy ilyen tettekre képes. NewsOrigoVeronai buszbaleset: az áldozatok hozzátartozóinak tízmilliós kártérítés járhathttp://www.life.hu/news/20170217-tobb-tizmillios-karterites-jarhat-a-veronai-aldozatok-hozzatartozoinak.htmlMint ismeretes, a veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét. Lapinformációk szerint az áldozatok hozzátartozói akár több tízmilliós kártérítést is kaphatnak, ha az olasz jog alapján perelnek. News--Drotár Adrienn inkább mégsem lesz politikushttp://www.life.hu/news/20170215-drotar-adrienn-kilepett-a-partjabol.htmlDrotár Adriennt a Hajdúszoboszló Televízióban lement interjúja után rengeteg támadás érte, ezért úgy döntött, nem foglalkozik többé politikával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.