Teréz körúti robbantás P. László vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hallgatás után P. László úgy döntött, hogy vallomást tesz. De mi az oka annak, hogy mégis beszélt a történtekről?

Elfogása után sokáig nyugodt maradt P. László, édesapja és ügyvédje szerint is azt gondolta, hogy akkor is kiderül az igazság, ha nem tesz vallomást. Azonban hosszú hetekig nem történt semmi, nem haladt a nyomozás, így László egyre idegesebb lett, el akarta már mondani a saját verzióját. Először a bíróságon akart megszólalni, de nem bírta ki addig, így csütörtökön vallomást tett, amit még hétfőn is folytatni fog. A vallomás részleteiről azonban még nem tudni semmit.

P. László vallomást tett Forrás: TV2


"Ügyfelem úgy érezte, nem halad a nyomozás. Hetek telnek el úgy, hogy nincs előrelépés, ami nagyon nyugtalanítja őt. Ettől egyre feszültebb volt, majd megtörte a csendet, részletes vallomást tett. Többet nem szeretnék erről elárulni, hétfőn ugyanis folytatás várható" – mondta P. László ügyvédje, dr. Brunner Tamás a Blikknek.

Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint teljesen érthető, ami történt:
"Pszichológiailag teljesen érthető, ami történt. Ezt a férfit hónapok óta szinte semmi inger nem érte. Ez nagy feszültséget okoz. Talán rájött, ha beszél, csökken a belső nyomás."

P. Lászlót előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal való visszaéléssel vádolják, amiért életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Társai verték halálra a 14 éves sportolóthttp://www.life.hu/news/20170217-14-eves-tinit-vertek-halalra-a-tarsai.htmlSzörnyű tragédia történt egy orosz, utánpótláskorú jégkorongcsapat életében: egy 14 éves fiút halálra vertek a társai. News--Szexuálisan zaklatta diákjait a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20170217-szexualis-zaklato-a-zongoratanarno.htmlA fiatal zongoratanárnő egész életében a gyerekek körül tevékenykedett. Zongoratanárként főleg autista gyermekeknek tartott órákat, és senki nem gondolta volna, hogy ilyen tettekre képes. NewsRendkívüli macska-örökbefogadó nap a Rexnélhttp://www.life.hu/news/20170217-rendkivuli-macska-orokbefogado-nap-a-rexnel.htmlA bújóstól a játékosig, a tornásztól a rövidtávfutóig mindenféle személyiségű macska várja gazdáját február 18-án, szombaton a Rex Alapítványnál. A Macskák Világnapja alkalmából szervezett rendkívüli örökbefogadó napon ideiglenes macskakávézó is nyílik a Rex Állatszigeten, az örökbefogadók pedig ajándékot kapnak új kedvencük mellé. News--1 év 6 hónap börtönre ítélték Fitos Józsefethttp://www.life.hu/news/20170217-fitos-jozsefnek-bortonbe-kell-vonulnia.htmlKétrendbeli csalás miatt kell felelnie Fitos József egykori focistának. News--Veronai buszbaleset: az áldozatok hozzátartozóinak tízmilliós kártérítés járhathttp://www.life.hu/news/20170217-tobb-tizmillios-karterites-jarhat-a-veronai-aldozatok-hozzatartozoinak.htmlMint ismeretes, a veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét. Lapinformációk szerint az áldozatok hozzátartozói akár több tízmilliós kártérítést is kaphatnak, ha az olasz jog alapján perelnek. News--Veronai buszbaleset: az áldozatok hozzátartozóinak tízmilliós kártérítés járhathttp://www.life.hu/news/20170217-tobb-tizmillios-karterites-jarhat-a-veronai-aldozatok-hozzatartozoinak.htmlMint ismeretes, a veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét. Lapinformációk szerint az áldozatok hozzátartozói akár több tízmilliós kártérítést is kaphatnak, ha az olasz jog alapján perelnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.