Pár másodperc alatt háromszor menekült meg a haláltól az édesanya és kisfia

halál zuhanás baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas baleset történt a kínai Csungking városában. A szörnyű esetet a térfigyelő kamerák rögzítették.

Egy kínai nő és hatéves kisfia háromszor menekült meg a halál torkából pár másodperc leforgása alatt. A szalagkorlátot átszakítva többméteres mélységbe lökte őket egy autó, ami aztán majnem rájuk zuhant. A felvételen az látszik, hogy az édesanyának még van annyi ereje, hogy odakússzon a kisfiához, meg akarta menteni a rájuk zuhanó kocsitól. Szerencsére a terepjáró pont melléjük esett, de rögtön át is fordult a tetejére.

A hírek szerint a kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett, az intenzíven fekszik, édesanyjának a medencecsontja tört el, ő is kórházban van. A terepjárót vezető asszonynak semmi baja nem lett. A balesetért ő a felelős, és azzal magyarázta, hogy kezdő sofőr, és egyszerre nyomta be a féket és a kuplungot.

Cseh Laci beszólt Hosszú Katinkának: "Kicsit tehetetlennek érzem magam"http://www.life.hu/news/20170218-cseh-laci-beszolt-hosszu-katinkana.htmlCseh Laci a Nemzeti Sportban megjelent interjújában elmondta, hogy nem tetszett neki, hogy Hosszú Katinka a nyilvánosság előtt ment neki Gyárfás Tamásnak, az úszószövetség korábbi elnökének. NewsSokkoló! A buszon végezte el nagydolgát a nő - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20170218-a-buszon-vegezte-el-nagydolgat-a-no-video.htmlA többi utas természetesen sokkot kapott, amikor a nő egyszer csak lehúzta a nadrágját, és a buszon elvégezte a nagydolgát. NewsSzázhúsz kilométert vezetett apja kocsijával egy 11 éves fiúhttp://www.life.hu/news/20170218-dobbenet-szazhusz-kilometert-vezetett-apja-kocsijaval-egy-luxemburgi-11-eves-fiu.htmlSzázhúsz kilométert vezetett apja kocsijával egy 11 éves fiú, mielőtt a németországi Rajna-vidék-Pfalz tartományban három rendőrautó segítségével sikerült megállítani. NewsA mozgólépcsőn villantotta meg fenekét a nő – Csúnya baleset lett a végehttp://www.life.hu/news/20170218-a-mozgolepcson-villanotta-meg-feneket-a-no-baleset-lett-a-vege.htmlA fiatal nő és a barátja a mozgólépcső korlátján szerettek volna lejutni a bevásárlóközpont emeletéről, de nagyon csúnya dolog lett a vége. NewsThinkstockRészletes beismerő vallomást tett a körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20170218-reszletes-beismero-vallomast-tett-a-terez-koruti-robbanto.htmlP. László beismerte tettét: ő robbantott a Teréz körúton 2016. szeptember 24-én. Erről a gyanúsított ügyvédje, Brunner Tamás tájékoztatta a Velvetet. Az ügyvéd további részletekkel nem szolgált. NewsThinkstockA gyűlölet tüze – Ilyen a savval leöntött iráni asszonyok arca (18+)http://www.life.hu/news/20170218-igy-neznek-ki-a-savval-leontott-irani-asszonyok-fotok.htmlCsalódott szerelmesek, elutasított udvarlók vagy felbosszantott családtagok választják bosszúállásképpen az erőszak egyik legkegyetlenebb formáját: savval öntik le szófogadatlan asszonyaikat, gyerekeiket. A következő fotósorozat lehetőséget ad az áldozatoknak arra, hogy "hallassák a hangjukat". NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.