Megkínoztak, felakasztottak egy fogyatékos fiút

Forrás: Leicestershire Police -
gyilkosság bántalmazás fogyatékosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két huszonéves elkövető videóra rögzítette, ahogy megkínoztak, majd meggyilkoltak egy fogyatékos férfit.

Joshua Hack és Keith Lowe tavaly júliusban követte el hidegvérrel a nem mindennapi kivégzést: a leicesteri Abbey Parkba csalták a mit sem sejtő Brendan Masont, ahol kegyetlenül bántalmazták, majd meg is ölték.

A két elkövető a leicesteri Abbey Parkba csalta a mit sem sejtő Brendan Masont, ahol kegyetlenül bántalmazták, majd meg is ölték Forrás: Leicestershire Police

A lábainál fogva lógatták fel egy fára, majd órákon keresztül ütlegelték, rugdosták a férfit, akit meztelenre vetkőztetve magára hagytak. A félholt áldozatra később az egyik parkőr talált rá, mentőt hívott hozzá, de a kórházban életét vesztette.

99 sérülést fedeztek fel az áldozat testén, melyek közül néhány már önmagában halálos volt:

összeesett a tüdeje, illetve a feje is komolyan sérült, roncsolódott az agya.

A múlt héten kezdődött tárgyalások egyikén kiderült, hogy az elkövetők videóra rögzítették az esetet, és arra kérték Masont, hogy mosolyogjon a kamerába. A 21 és 22 éves elkövető ügyében nemsokára ítéletet hoznak – írta meg a Metro.

A napokban egy 14 éves fiút is féltékenységből vertek halálra a sporttársai.

Elhunyt a lengyel Greta Garbo, Danuta Szaflarskahttp://www.life.hu/news/20170220-meghalt-danuta-szaflarska-102-eves-volt.htmlA híres lengyel művésznőt 102. születésnapja után nem sokkal érte a halál.News--Viharos széllel és záporokkal jön a tavasz: Íme a hét időjárása!http://www.life.hu/news/20170220-idojaras-elorejelzes-jon-a-tavasz.htmlVáltozékony idő várható a héten, napsütésre, 15 fok körüli melegre, de többször esőre, erős szélre is számítani kell. Ez derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.NewsThinkstockSzörnyű tragédia! 37 évesen elhunyt a válogatott játékoshttp://www.life.hu/news/20170220-daniel-vickerman-37-eves-koraban-hunyt-el.htmlGyászol a sportvilág! 37 éves korában, sydney-i otthonában elhunyt Daniel Vickerman. NewsThinkstockJön a jó idő? A hét második felében már 16 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170219-a-het-masodik-feleben-mar-16-fok-is-lehet.htmlVáltozékony idő várható a jövő héten, napsütésre, 15 fok körüli melegre, de többször esőre, erős szélre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.News--Pár másodperc alatt háromszor menekült meg a haláltól az édesanya és kisfiahttp://www.life.hu/news/20170218-par-masodperc-alatt-haromszor-menekult-meg-a-halaltol-az-edesanya-es-kisfia-kinaban.htmlBorzalmas baleset történt a kínai Csungking városában. A szörnyű esetet a térfigyelő kamerák rögzítették. NewsOrigoA mozgólépcsőn villantotta meg fenekét a nő – Csúnya baleset lett a végehttp://www.life.hu/news/20170218-a-mozgolepcson-villanotta-meg-feneket-a-no-baleset-lett-a-vege.htmlA fiatal nő és a barátja a mozgólépcső korlátján szerettek volna lejutni a bevásárlóközpont emeletéről, de nagyon csúnya dolog lett a vége. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.