Magyar is lehet a Németországban meggyilkolt férfi

Forrás: Police,hu -
gyilkosság magyar Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fémdobozban találták meg az egyelőre ismeretlen férfi holttestét az Elba partján Németországban. Az biztos, hogy gyilkosság áldozata lett, de a származását egyelőre nem tudják, akár magyar is lehet.

Az Elba partján találtak rá egy férfi holttestére a német rendőrök tavaly nyáron, egy fémládában. Feltehetően egy hídról dobták a folyóba a férfi maradványait rejtő dobozt, de sajnos egyelőre ennél többet nem tudnak a körülményekről. Az áldozat személyazonossága ismeretlen, az izotópos vizsgálatok szerint valószínűleg Délkelet-Európában élt körülbelül 35 éves koráig, ezután költözött Németországba.

Holttestet találtak egy fémládában Forrás: Police,hu

Az egyelőre ismeretlen férfi körülbelül 45-60 év körüli, 180 centiméter magas, és atletikus testalkatú. Bal karján egy „Michaela" feliratú tetoválás látható, jobb kezének gyűrűsujján egy gravírozott aranygyűrűt viselt, ebbe „Michaela" volt belevésve. Az biztos, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett. A német hatóságok kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, látta, vagy a bűncselekmény elkövetéséről információval rendelkezik, jelentkezzen a +49-340-6000-291-es telefonszámon vagy írásban az lfz.pd-ost@polizei.sachsen-anhalt.de címen, Magyarországon a névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén tehet bejelentést – írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.