Megvagdosta magát a börtönben Bándy Kata gyilkosa, Péntek László

vágás Bándy Kata Péntek László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 évre ítélték el a férfit, aki brutálisan meggyilkolta Bándy Kata pszichológust. Péntek László sajtóértesülések szerint összeomlott a börtönben, öngyilkossággal fenyegetőzött és megvagdosta magát.

Bándy Kata gyilkosa életfogytig tartó börtönbüntetést kapott a brutális tettéért. Legkorábban 40 év múlva szabadulhat. Péntek László 2012 nyarán ölte meg a Pécsi Rendőr-főkapitányság fiatal pszichológusát, valamivel több mint egy évvel később ítélték el jogerősen a férfit. Sajtóértesülések szerint Péntek László összeomlott a börtönben, nem bírta tovább és megvagdosta magát, valamint öngyilkossággal fenyegetőzött.

Megvagdosta magát Bándy Kata gyilkosa Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Ugyan korábban arról szóltak a hírek, hogy felvágta az ereit, de kiderült, hogy nem okozott magának ilyen súlyos sérüléseket - írja a Bors. Péntek László élete nem volt veszélyben. Az esetet követően az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) vitték a férfit.

Verték a börtönben Bándy Kata gyilkosát

Rabtársai megverték a pécsi börtönben Bándy Kata gyilkosát, Péntek Lászlót. Édesanyja szerint fiának nagyon nehéz élete van odabent, ő az egyetlen támasza. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.