Legoland Nyíregyháza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa több országában is van már Legloand, és hamarosan Magyarországon is megnyitja kapuit a népszerű élménypark.

A hírt Kovács Ferenc, a város polgármestere jelentette be a Facebookon, és azt is elárulta, hogy az élménypark várhatóan 2020-ra készül el:

"LEGOLAND Discovery Center Nyíregyházán!
Tisztelt nyíregyháziak! A Magyar Kormány ma megjelent döntésének értelmében, megépítjük Magyarország legkülönlegesebb turisztikai attrakcióját Nyíregyházán 2020-ig. Az ország egyik legjelentősebb beruházása jön létre városunkban 9,5 milliárd forintból! Óriási siker! Európában Berlin, Oberhausen, Istanbul és Manchester után Nyíregyházán épül meg ez a különleges élménypark. Kérem osszák meg, hogy Nyíregyháza és a nyíregyháziak sikere mindenkihez eljusson!"

Európán belül Berlinben, Oberhausenben, Istanbulban és Manchesterben van LEGOLAND Discovery Center, ahol a látogatók azt is megtudhatják, hogyan készülnek az építőkockák, de lesz mozi és élményvasút is.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.