Teréz körúti robbantás indíték P. László Teréz körút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hallgatás után beismerte tettét a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi. P. László gyakorlatilag mindent elismert, de egy kérdésre nem válaszol, mégpedig arra, hogy mi volt az indítéka.

Szeptember 24-én rázta meg a belvárost egy robbanás, amelyben két járőr megsérült. A feltételezett elkövetőt néhány hónappal később az otthonában fogták el, azóta volt előzetes letartóztatásban. Hónapokig nem beszélt és nem tett vallomást a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi, de nem bírta tovább. Nemrég részletes beismerő vallomást tett, és gyakorlatilag minden bűnét elismerte P. László.

Még mindig nem árulta el, miért robbantott Forrás: TV2

Azt, hogy ő készítette az eszközt, ő helyezte el és ő hozta működésbe, elismerte, ahogy az is igaz, hogy ő látható a korábban közzétett felvételeken. Az ügyvédje elmondta az MTI-nek, hogy a védence által elmondottakat az ügyészség ellenőrizni fogja, majd március 8-án folytatódik a kihallgatás. Egyetlen kérdésre nincsen válasz, a miértre. Az indíték egyelőre nem derült ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.