A hűtlen nő bocsánatkérő levelén röhög az internet

Forrás: Twitter/Nick Lutz -
hűtlenség levél szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő négyoldalas írás került fel az internetre, amelyben egy nő hosszasan kér bocsánatot egykori párjától. A férfi azonban nem úgy reagált, ahogy azt a nő feltételezte. 

Az amerikai Nick Lutz nem olvadt el azonnal a négyoldalas, kézzel írott levél láttán, amit a volt barátnőjétől kapott. Az irományból kiderül, hogy valószínűleg félrelépés áll a szakítás hátterében, ám ezt a nő a mai napig nem ismeri el teljesen.

Durván bírálta volt barátnője bocsánatkérő levelét Nick Lutz Forrás: Twitter/Nick Lutz

Nick azonban vette a fáradságot, tüzetesen végigolvasta a levelet, egy piros tollal minden helyesírási és fogalmazási hibát kijavított, a végén pedig osztályozta is az exe irományát. A javított változatot ezután feltöltötte a közösségi oldalára, ahol azonnal rákaptak a felhasználók: elindult a kommentáradat, és a legtöbben

további ki nem javított hibákra hívták fel Lutz figyelmét.

Nick szerint tele van ellentmondásokkal az írás, többek között azt sem érti, hogy ha a lány valóban nem lépett félre, ahogy azt ő állítja, akkor miért magát hibáztatja a szakításért?

Az eset hamar nagy port kavart, számos amerikai hírportál számolt be a levélről, és Nick még televíziós interjút is adott az ügyben. A levél végül kettes osztályzatot kapott, és ment vissza a feladónak – írta meg a Metro.

Nyílt levél egy megcsalt barátnőnek

A következő nyílt levélben egy olyan olvasónk írta le gondolatait, akinek nem túl hálás szerep jutott: ő volt az a bizonyos harmadik. Levelét a megcsalt és elhagyott barátnőnek címezte. Olvass tovább itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.