Szörnyű titkot fedett fel az eltűnt magyar fiatal, Nesztler Natália Facebook-fotója

Forrás: Police.hu -
tinédzser eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy erőkkel keresi a rendőrség a 17 éves Nesztler Natáliát, aki január 21-én tűnt el egy komáromi gyerekotthonból.

A nyilvánosság segítségét kéri a rendőrség Nesztler Natália eltűnési ügyében. A lány 2017. január 21-én egy komáromi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Forrás: Police.hu

Nesztler Natália körülbelül 170 centiméter magas, haja és szeme színe barna, normál testalkatú. Eltűnésekor fekete színű kabátot, fehér papucsot viselt.

A lány Facebook-oldala semmilyen aktivitást nem mutat, egy fotó azonban aggodalomra ad okot: valószínűleg Natáliát jó ideje az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta – írja a Ripost.

A Komáromi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a lány hollétével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Postaládát erőszakolt meg a perverz postáshttp://www.life.hu/news/20170225-postaladat-eroszakolt-meg-a-perverz-ir-postas.htmlAz 52 éves ír férfit egy biztonsági kamera buktatta le, el is bocsátották. NewsThinkstockMeztelen férfi sétálgatott Veszprém belvárosábanhttp://www.life.hu/news/20170225-meztelen-ferfi-setalgatott-veszpremben.htmlA harminc év körüli férfit a hideg sem zavarta, ruhátlanul járkált a veszprémi belvárosban. News--Elítélték a román orvost, aki Nyíregyházán gyilkolthttp://www.life.hu/news/20170225-eliteltek-a-roman-orvost-aki-nyiregyhazan-gyilkolt.htmlA férfit a napokban első fokon elítélte a kolozsvári bíróság. Három év négy hónap börtönbüntetést kapott fegyvercsempészet és tiltott fegyverviselés miatt. Ameddig ezt le nem üli, nem is adják ki Magyarországnak. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoZacher Gábor kiállt a lúgos támadás áldozata melletthttp://www.life.hu/news/20170224-zacher-gabor-kiallt-a-lugos-tamadas-sertettje-mellett.htmlTovább folytatódik a borzalmas eset boncolgatása, szakértőket hallgattak meg egészségügyi szempontból szemlélve az esetet. NewsOrigoÁron alul kelt el az apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnthttp://www.life.hu/news/20170224-aron-alul-kelt-el-az-apartman-ahonnan-madeleine-mccann-eltunt.htmlNagy titokban gazdát cserélt az a portugál apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnt. A hírek szerint a kikiáltott ár feléért vitték el, és egy brit özvegy kezébe került. Félnek, hogy turistalátványosság lesz a házból. News--A hűtlen nő bocsánatkérő levelén röhög az internethttp://www.life.hu/news/20170224-nick-lutz-kozzetette-volt-baratnoje-bocsanatkero-levelet.htmlElképesztő négyoldalas írás került fel az internetre, amelyben egy nő hosszasan kér bocsánatot egykori párjától. A férfi azonban nem úgy reagált, ahogy azt a nő feltételezte. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.