Egy budapesti óvoda előtt mutogatta magát a férfi

perverzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeméremsértés miatt keresi a rendőrség a 30 éves budapesti Antal Zoltánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2017. február 22-én 14 óra 20 perckor Budapesten, egy XXII. kerületi óvoda előtt mutogatta magát. A férfi jelenleg szökésben van, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-229-2622-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, valamint a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Antal Zoltán Forrás: police.hu
82 éves nőbe szeretett bele a 28 éves férfihttp://www.life.hu/news/20170225-82-eves-nobe-szeretett-bele-a-28-eves-ferfi-felesegul-vette.htmlEgy téves telefonhívásnak köszönheti 82 éves feleségét a 28 éves Sofian Loho Dandel, indonéz autószerelő.NewsSzörnyű titkot fedett fel az eltűnt magyar fiatal, Nesztler Natália Facebook-fotójahttp://www.life.hu/news/20170225-szornyu-titkot-fedett-fel-az-eltunt-nesztler-natalia-facebook-fotoja.htmlNagy erőkkel keresi a rendőrség a 17 éves Nesztler Natáliát, aki január 21-én tűnt el egy komáromi gyerekotthonból. NewsOrigoHős rendőrök mentettek ki egy kislányt a jégpáncél alólhttp://www.life.hu/news/20170224-hos-rendorok-mentettek-ki-egy-jeg-ala-szorult-gyereket.htmlA kislány rászaladt a jégre, de az beszakadt alatta. Életveszélybe került, de a két rendőrnek köszönhetően a 13 éves gyermeknek nem lett komoly baja. NewsOrigoÁron alul kelt el az apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnthttp://www.life.hu/news/20170224-aron-alul-kelt-el-az-apartman-ahonnan-madeleine-mccann-eltunt.htmlNagy titokban gazdát cserélt az a portugál apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnt. A hírek szerint a kikiáltott ár feléért vitték el, és egy brit özvegy kezébe került. Félnek, hogy turistalátványosság lesz a házból. News--Részeg nők verték szét egymást az utcán – Videó!http://www.life.hu/news/20170224-reszeg-nok-verekedtek-a-nyilt-utcan.htmlHihetetlen felvétel került nyilvánosságra Texasban, amelyen alkoholos befolyásoltság alatt álló nők estek egymásnak az utcán. NewsThinkstockZacher Gábor kiállt a lúgos támadás áldozata melletthttp://www.life.hu/news/20170224-zacher-gabor-kiallt-a-lugos-tamadas-sertettje-mellett.htmlTovább folytatódik a borzalmas eset boncolgatása, szakértőket hallgattak meg egészségügyi szempontból szemlélve az esetet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.