Időjárás: viharos szélre kell számítani

Forrás: Thinkstock -
vihar időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kellemesebb a hőmérséklet, csak sajnos hiába. Sajnos mára már megnövekszik a felhőzet, ráadásul hihetetlenül erős szálra kell számítanunk.

A hőmérsékletre nem lehet panasz, az ég azonban eleinte változóan felhős lesz, estétől pedig még inkább, így már zápor is előfordulhat. A szél azonban megkeseríti a kellemes időt, a délnyugati szél nagy területen lesz nagyon erős, sőt, a Dunántúlon viharos is lesz. Ezzel együtt viszont erős nappali felmelegedésre kell készülni. Szerdán ismét lehet eső és zápor, az Alpokalján akár havas eső is, de később ÉNy felől fokozatosan csökken a felhőzet és megszűnik a csapadék.

Viharos szélre kell számítani Forrás: Thinkstock

Csütörtökön a kezdeti napsütés után megnövekszik a felhőzet, akár zápor is kialakulhat, de pénteken már napos időre van kilátás. Szerencsére ezúttal esőre nem kell számítani, a hőmérséklet elég enyhe lesz. Szombaton napos, kissé fátyolfelhős idő lehet, de szeles is. Viszont legalább kellemes, tavaszi hőmérséklet ígérkezik: 16, 17 fok körül - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.