Tinilányt erőszakolt meg egy focista Pest megyében

Forrás: Police.hu -
erőszak nyomozás Pest megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pest megyei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az elkövető felkutatásához, aki egy 18. életévét be nem töltött fiatallal szemben követett el nemi erőszakot. 

Eljárás indult Pierre Paul Menyoa focista ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint március 6-án 17 óra körül egy Pest megyei családi házban kényszerített szexuális együttlétre egy tinédzser korú lányt.

Az eset után a férfi ismeretlen helyre távozott, a rendőrök nagy erőkkel keresik.

A kameruni állampolgár 185 cm magas, sportos testalkattal rendelkezik. A bűncselekmény napján sötét nadrágot, sötét dzsekit, fekete, kötött sapkát és sportcipőt viselt. A férfi amatőr focistaként tartózkodik hazánkban, a budapesti Internationale CDF középpályása.

A képen látható férfit keresi nagy erőkkel rendőrség Forrás: Police.hu

"A Pest megyei rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén" - írja a Police.hu

1,37 milliárd email-cím szivárgott kihttp://www.life.hu/news/20170308-1-37-milliard-email-cim-szivargott-ki-a-vilag-egyik-legnagyobb-spamkuldo-tarsasagatol.htmlA világ egyik legnagyobb spamküldő társaságától egy hibás biztonsági mentésnek köszönhetően1,37 milliárd email-cím szivárgott ki. News--Meghalt Hajba Antal, világbajnok kenusunkhttp://www.life.hu/news/20170307-meghalt-hajba-antal-vilagbajnok-kenus.htmlHosszan tartó betegség után hunyt el Hajba Antal világbajnok kenus és a sportág mesteredzője. 79 évesen, vasárnap reggel adta fel a küzdelmet a súlyos kórral szemben. NewsThinkstock8 km-t gyalogolt -24 fokban a négyéves kislány - A nagymamáján akart segítenihttp://www.life.hu/news/20170306-8-km-t-gyalogolt-24-fokban-a-negyeves-kislany-hogy-segitsen-a-nagymamajan.htmlEttől szomorúbb ma már biztosan nem lesz: Szaglana Szalcsak, a négyéves szibériai kislány a nagymamájának akart segítséget hívni, dacolva a zord időjárással, a farkasokkal és a mély hóval. NewsOrigoA fizikus szerint nem létezhetnek szellemekhttp://www.life.hu/news/20170306-egy-tudomanyos-magyarazat-szerint-nem-leteznek-szellemek.htmlEgy elméleti fizikus rakott pontot a kísértetek témájának végére. Rengetegen állítják, hogy láttak, érzékeltek már kísértetet az életük során, de Brian Cox most felfedte az igazságot. NewsThinkstockTransznemű magyar nőt aláztak meg egy reptérenhttp://www.life.hu/news/20170306-megalaztak-egy-magyar-transznemmu-not-dubajban.htmlA fiatal nőt feltartóztatták a reptéren, és gúnyt űztek belőle, pedig csak várost nézni szeretett volna, amíg a csatlakozó repülőre várt. NewsOrigoMegkérte kedvese kezét, majd elhányta magát a férfihttp://www.life.hu/news/20170305-megkerte-kedvese-kezet-majd-elhanyta-magat-a-ferfi-repules-kozben.htmlDarrell Hamilton Junior hatalmas műgonddal, hosszú hónapokon keresztül agyalt azon, miként kéri meg kedvese, Rheanna Faye kezét. Ám arra, hogy ez így fog elsülni, biztosan nem számított. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.