Justin Biebernek álcázta magát a tiniket zaklató férfi

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Justin Bieber bűnözés pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek egy ausztrál férfi ellen, aki Justin Biebernek adta ki magát és tinédzsereket zaklatott az interneten.

Egy 42 éves férfi ellen emelt vádat Queensland szövetségi állam rendőrsége, ugyanis Justin Biebernek adta ki magát az interneten.

A hamis Facebook és Skype profil segítségével 16 évnél fiatalabb gyerekektől kért meztelen fotókat, akik annak reményében, hogy a híres énekessel kommunikálhatnak, minden kérésének eleget tettek.

Justin Biebernek adta ki magát a pedofil férfi Forrás: AFP/Robyn Beck

A rendőrök megvizsgálták a jogi egyetemi oktató számítógépét, majd ezt követően további 931 ügyben emeltek ellene vádat, ugyanis a férfi gépe hemzsegett a pucér fotóktól, videóktól.

A kanadai popsztár rajongóit, illetve a rajongók szüleit arra kérik, hogy fokozott óvatossággal használják az internetet, ugyanis ilyen később is előfordulhat - írta meg a BrisbaneTimes.

Justin Bieber lefejelte az egyik rajongóját

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, 2016 novemberében Justin Bieber egy kocsiból kinyúlva ütötte meg az egyik rajongóját. Az áldozat az eset után a barátaihoz sietett, akik teljesen ledöbbentek a látványtól, ugyanis a fiú szájából ömlött a vér. Az esetről akkor videó is készült. Azóta újabb agresszív viselkedésre került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.