Meggyilkolták és felgyújtották a magyar házaspárt Belize-ben

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság halál magyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar házaspár összeégett holttestére találtak rá a rendőrök a közép-amerikai Belize-ben található kisvárosban, egy autóút mellett. Gyilkossági ügyben nyomoznak.

Állítólag üzleti ügyben járt a magyar házaspár a közép-amerikai Belize egyik városában, Placencia közelében. Összeégett holttestükre egy autóút mellett találtak rá, egy kiégett kisteherautóban. Valószínűleg az autó lámpaoszlopnak csapódott, de egyik összeégett áldozat sem a volánnál ült, ezért a rendőrök azt feltételezik, hogy a vezető elszökött.

Magyar pár holttestét találták meg - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A Bors azt írja, a jármű rendszámát leszerelték, ám azt így is sikerült kideríteniük a hatóságoknak, hogy a házaspárnak papíron semmi köze nem volt az autóhoz. Állítólag üzleti ügyben járt ott a magyar pár, a kisteherautó tulajdonosával és két másik emberrel volt ügyük. Őket keresi a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.