Németh Lajos szerint még visszatámad a tél

tavasz hideg időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres meteorológus felvázolta, hogy nagyjából mire számíthatunk: nem túl jók a kilátások.

Ahogy azt már a Life.hu megírta, tegnap a Kékestetőn havazott, miközben néhány napja még 20 fok körüli hőmérsékletet tapasztalhattunk. Az időjárás kissé bolondos mostanában, hiszen a februárt enyhüléssel zártuk, és márciusbán is megdőlt már a fővárosi melegrekord. De vajon mire kell készülnünk a jövőben?

Németh Lajos meteorológus elmagyarázta, hogy mire kell készülnünk és miért Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Egy hidegfront érkezett, ami aztán gyorsan napközben kelet felé húzódik. Viszont a front mögött több hullámban érkezik majd a hideg levegő, a következő napokban viharos széllel" - mondta Lajos egy tévés interjúban.

2018-ban rekordszámú hosszú hétvégénk lesz http://www.life.hu/news/20170310-jovore-joval-tobbet-pihenhetunk-mint-eddig.htmlJó hír, hogy 2018-ban a naptári ünnepek szerencsésen fognak alakulni: jóval több időt tölthetünk pihenéssel, mint az elmúlt években. NewsThinkstock35 évesen vesztette életét Anthony Delhallehttp://www.life.hu/news/20170310-anthony-delhalle-motoros-35-evesen-vesztette-eletet.htmlHalálos balesetet szenvedett Anthony Delhalle ötszörös endurance-világbajnok motoros. News--Meggyilkolták és felgyújtották a magyar házaspárt Belize-benhttp://www.life.hu/news/20170310-meggyilkoltak-es-felgyujtottak-a-magyar-hazaspart-belize-ben.htmlEgy magyar házaspár összeégett holttestére találtak rá a rendőrök a közép-amerikai Belize-ben található kisvárosban, egy autóút mellett. Gyilkossági ügyben nyomoznak. NewsOrigoLelkész lett az egykor sikeres pornószínésznőbőlhttp://www.life.hu/news/20170309-lelkesz-lett-az-egykori-pornoszineszno-uj-szakmaja.htmlNem is gondolnánk, hogy a hit ereje milyen komoly döntésekre tudja sarkallni az embert. Ez a nő teljesen megváltoztatta az életét, miután felfedezte önmagában Istent. News--Justin Biebernek álcázta magát a tiniket zaklató férfihttp://www.life.hu/news/20170309-justin-biebernek-alcazta-magat-egy-bunozo.htmlVádat emeltek egy ausztrál férfi ellen, aki Justin Biebernek adta ki magát és tinédzsereket zaklatott az interneten. News--Elhunyt a Real Madrid egykori hátvédje, Juan Carlos Tourinohttp://www.life.hu/news/20170309-elhunyt-a-real-madrid-egykori-hatvedje.html72 évesen távozott az élők sorából Juan Carlos Tourino, aki egykor a Real Madrid hátvédje volt. Hasnyálmirigy-gyulladás vezetett a halálához. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.