11 éves kislány szült babát Ózdon

szex szülés kislány bíróság pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tények önmagukért beszélnek, már a bíróságon tárgyalják a furcsa szerelmespár esetét. 

A vádiratban szereplő információk szerint egy 11 éves kislánnyal létesített szexuális kapcsolatot egy ózdi férfi. A sértett állítólag beleegyezett a rendszeres szexuális együttlétbe, sőt állítólag a férfi és a lány között szerelmi kapcsolat alakult ki.

11 évesen lett édesanya egy kislány
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A lány azonban egy idő után teherbe esett, és meg is szülte a közös gyermeküket. A Miskolci Törvényszék holnap tárgyalja az ügyet. 12. életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt indult az eljárás. A férfi életkoráról jelenleg nincs információnk - írta meg a Bors.

13 év 9 hónapra ítélték a csömöri pedofil férfit

2 év után történt az első molesztálás, és az elkövető szerint ezután minden zaklatás előtt ajándékot adott a kislánynak. Ha a gyermek ellenkezni próbált, a férfi megverte. Beszámolójában ezt is elismerte, de láthatóan nem érzi még most sem az események súlyát. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.