Tévéinterjút adott az orvos, aki leöntötte lúggal a szeretője nemi szervét

Forrás: Kékfény -
kékfény lúg orvos nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyilvánosság elé lépett az orvos, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban megkötözte és elkábította a szeretőjét, majd lúggal leöntötte a nő nemi szervét.

B. Krisztián, aki a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója volt, úgy döntött, hogy a nyilvánosság elé áll: március 20-án kerül adásba az interjú, amit a Duna TV Kékfény című műsorának adott.

"A legbestiálisabb szerelmi bosszúnak tartott támadásért ítélték 9 évre a férfit, de az ügynek még nincs vége! A hívő, nagycsaládos, egykor sikeres orvos az igazságszolgáltatás áldozatának tartja magát. A bűnügy, amelyről mindenki évek óta beszél, most először a közellenség szemszögéből március 20-án 20:25-től a Dunán!" - hangzik el a beharangozóban.

Interjút adott a Kékfénynek az orvos, aki leöntötte lúggal a szeretője nemi szervét Forrás: Kékfény

A rövid előzetesben B. Krisztián is megszólal, könnyes szemmel, elcsukló hangon könyörög, hogy valaki nézze meg már alaposan az esetet. A férfi arról is beszélt, hogyan került kapcsolatba az áldozattal.

Balesetben elhunyt Janza Richárd ffjúsági világbajnok kajakózóhttp://www.life.hu/news/20170318-elhunyt-janza-richard-ffjusagi-vilagbajnok-kajakozo.htmlÖsszeütközött két autó Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton szombat hajnalban. Ketten a helyszínen életüket vesztették. A Tények úgy tudja, hogy egyikük az ifjúsági kajak világbajnok, Janza Richárd volt.News--Hatalmas felháborodást keltenek Alison Jackson lesifotói (18+)http://www.life.hu/news/20170318-hatalmas-felhaborodast-keltenek-alison-jackson-lesifotoi.htmlAlison Jackson angol fotográfus lefotózta Anglia királynőjét, amint éppen a vécén ül, és Jack Nicholsont, amint meztelen nőkkel csúszdázik. Ezektől a lesifotóktól a lélegzeted is eláll! NewsOrigoMegszólalt a lány, akinek a megerőszakolását levideóztákhttp://www.life.hu/news/20170318-megszolalt-a-lany-akinek-a-megeroszakolasat-levideoztak.htmlSalgótarjánban, egy szórakozóhely mellett megerőszakoltak egy öntudatlan lányt. Az aktusról felvétel is készült. A Blikk megtalálta azt a 17 éves fiatalt, aki ezt a borzalmat elszenvedte. Megdöbbentő dolgokat mesélt. NewsThinkstockNapokon át halott anyja mellett éldegélt a hároméves kislányhttp://www.life.hu/news/20170318-napokig-halott-anyja-mellett-elt-a-3-eves-kislany.htmlNapokig elhunyt édesanyjával élt kettesben egy hároméves kislány. Nem ment oviba és müzlit evett, mert azt talált otthon. NewsThinkstockIlyen, amikor a szerető meztelenül mászik ki az ablakon: Videó!http://www.life.hu/news/20170318-meztelen-szereto-a-teton-video.htmlÉpp egy pásztoróra közben jöhetett haza az asszony férje, így a szeretőnek nem volt más lehetősége, kilépett az ablakon a tetőre. Mindenzt több emelet magasan és anyaszült meztelenül tette meg. A szomszédok persze szakadtak a röhögéstől. News--Bebetonozták a magyar mulatóssztár, Kamy rokonának holttestéthttp://www.life.hu/news/20170317-bebetonoztak-a-magyar-mulatossztar-rokonanak-holttestet.htmlSzörnyű dolgokra derült fény nemrég: a magyar mulatóssztár, Kamy unokatestvérének holttestét bebetonozva találták meg. Az elkövető ráadásul a híresség párja volt! NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.