Ilyen időre számíthatunk a héten

meleg tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki nagyon élvezte a múlt hétvége napsütéses óráit, és úgy tűnik, ezen a héten sem kell elbúcsúznunk a napfénytől. 
  • Hétfő

Ahogy azt a Life.hu már megírta, hétfőn kissé hűvösebben indul a reggel, de szerencsére derült lesz egész nap az égbolt, csapadékra nem kell számítani. Ennek hatására a levegő is lassan felmelegszik, a nappali csúcshőmérséklet 13-15 fok között várható.

  • Kedd

A hétfői naphoz képest tovább melegszik a hőmérséklet, egészen 15-20 fokos nappali csúcsig kúszik fel a hőmérő higanyszála. Csapadékra továbbra sem kell számítani, tiszta égbolt és szikrázó napsütés, valamint mérsékelt nyugati szél valószínű.

Kellemes tavaszi időre számíthatunk a héten
Képünk illusztráció Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Lost Horizon Images
  • Szerda

Továbbra is sok napsütésre készülhetünk, ám a késő esti órákban északon gomlyfelhők jelenhetnek meg az égen. Csapadék maximum ÉNy-on fordulhat elő, illetve ezen a területen felerősdöhet a szél is. A hőmérő higanyszála azonban továbbra is csak felfelé ível, 19-20 fokos nappali csúcshőmérséklettel.

  • Csütörtök

A reggeli órákban még kissé szelesebb lehet az idő, de a nap folyamán lassan elcsendesedik a légmozgás. Több órás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A hőmérséklet tartja magát, 14-19 fokos maximumokat mérhetünk.

  • Péntek

A napfényes órákat felhős időszakok váltogathatják, de szerencsére a gomolyfelhőzetből csapadékra nem kell készülnünk. Továbbra is 18 fok körüli csúcsértékek várhatóak, és a hétvégére is ez lesz a leginkább jellemző - írta meg a Köpönyeg.hu

Veronai buszbaleset: az egyik túlélő édesapa beszélt az átélt tragédiárólhttp://www.life.hu/news/20170327-veronai-buszbaleset-beszamolt-az-egyik-tulelo-apa.htmlA veronai buszbaleset túlélői talán soha nem fogják feldolgozni a veszteséget, és a borzalmakat, amiket ott átéltek. Mindenki a maga módján próbálja, az egyik apuka például kiírta magából a szörnyűségeket. News--A veronai baleset áldozatának édesapja: "Csak 4 milliót ér a lányom élete?"http://www.life.hu/news/20170327-kiakadt-a-veronai-buszbaleset-egyik-aldozatanak-edesapja.htmlNégymillió forintot ajánlott fel a biztosító a veronai tragédia egyik áldozata után a szülőknek. K. Flóra édesapja szerint ez arcpirító. News--Tragédia! 100. versenyén vesztette életét a 42 éves autóversenyző (18+)http://www.life.hu/news/20170326-david-steele-42-eves-autoversenyzo-meghalt.htmlA 42 éves veterán autóversenyző, David Steele szombaton, a Sprint Kupa floridai versenyén, a Desoto versenypályán vesztette életét. News--Dráma! Vilmos herceg életveszélybe kerülthttp://www.life.hu/news/20170326-a-brit-tronorokos-mentohelikoptere-majdnem-osszeutkozott-egy-dronnal-1.htmlDaily Mail információi szerint a brit trónörökös mentőhelikoptere majdnem összeütközött egy drónnal. Egyelőre nem tudják, ki irányította a szerkezetet, illetve azt sem, hogy szándékos volt-e az akció. News--Gyászol a sportvilág! A szorítóban halt meg egy 17 éves bokszolóhttp://www.life.hu/news/20170326-meghalt-eddie-bilbey-bokszolo-17-eves-volt.htmlEddie Bilbey éppen készült elhagyni a ringet, amikor váratlanul összeesett. Már nem tudták megmenteni az életét.News--Föld órája - Ma este egy órára sötétbe borulnak a világ városai http://www.life.hu/news/20170325-fold-oraja-ma-este-egy-orara-sotetbe-borulnak-a-vilag-varosai.htmlMa este, helyi idő szerint fél kilenc és fél tíz között kialszanak több nagyváros mellett Budapest fényei is a Föld órája elnevezésű környezetvédelmi akció keretében. Budapest díszkivilágítását a János-hegyről kapcsolják le. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.