Valaki védelmezheti Madeleine McCann elrablóit

Forrás: Origo -
nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem került elő Madeleine McCann, de születtek bőven elméletek arról, hogy mi történhetett az eltűnt kislánnyal. Egy nyomozó szerint valaki védelmezi az elrablóit.

Madeleine McCann lassan 10 éve tűnt el a portugáliai családi nyaralás alatt az apartmanból, azóta nem bukkantak a nyomára. A szülők magukra hagyták a gyerekeket, míg vacsoráztak, ezalatt rabolta el valaki a kislányt. Rengeteg időt és pénzt fektettek már a nyomozásba, de nem jártak sikerrel, sőt szinte semmire nem jutottak. Az évek alatt nagyon sok elmélet született a gyermek eltűnéséről. Van, aki szerint a szülők tehetők felelőssé, és jobb lenne, ha lemondanának a kislányról. Van, aki pedig egyenesen úgy véli, hogy az apa és az anya a gyermek halálát akarják eltussolni. A legújabb elmélet egy nyomozótól érkezett, aki részt is vett a kutatásban. Szerinte valaki védelmezi az emberrablókat.

Madeleine McCann Forrás: Origo

"Valaki védelmezi Madeleine McCann elrablóit" – így gondolja Dave Edgar nyomozó, aki szerint muszáj, hogy valaki tudjon valamit a rablásról. Úgy gondolja, hogy az emberrabló azóta már bevallhatta valakinek a tettét, már csak annak az illetőnek kell megtörnie, és elmondania, mit tud. Azt azonban leszögezte, hogy nincs arra utaló bizonyíték, hogy Kate és Gary benne lettek volna, sokan gondolták ugyanis, hogy a szülők műve az egész. Azt is elárulta a nyomozó, hogy ez egy nagyon jól eltervezett bűncselekmény volt, és úgy véli, hogy szexuális indíttatásból rabolták el a gyermeket, de még van remény, hogy életben van – írja a Mirror.

Veronai buszbaleset: az egyik túlélő édesapa beszélt az átélt tragédiárólhttp://www.life.hu/news/20170327-veronai-buszbaleset-beszamolt-az-egyik-tulelo-apa.htmlA veronai buszbaleset túlélői talán soha nem fogják feldolgozni a veszteséget, és a borzalmakat, amiket ott átéltek. Mindenki a maga módján próbálja, az egyik apuka például kiírta magából a szörnyűségeket. News--A veronai baleset áldozatának édesapja: "Csak 4 milliót ér a lányom élete?"http://www.life.hu/news/20170327-kiakadt-a-veronai-buszbaleset-egyik-aldozatanak-edesapja.htmlNégymillió forintot ajánlott fel a biztosító a veronai tragédia egyik áldozata után a szülőknek. K. Flóra édesapja szerint ez arcpirító. News--Tragédia! 100. versenyén vesztette életét a 42 éves autóversenyző (18+)http://www.life.hu/news/20170326-david-steele-42-eves-autoversenyzo-meghalt.htmlA 42 éves veterán autóversenyző, David Steele szombaton, a Sprint Kupa floridai versenyén, a Desoto versenypályán vesztette életét. News--Dráma! Vilmos herceg életveszélybe kerülthttp://www.life.hu/news/20170326-a-brit-tronorokos-mentohelikoptere-majdnem-osszeutkozott-egy-dronnal-1.htmlDaily Mail információi szerint a brit trónörökös mentőhelikoptere majdnem összeütközött egy drónnal. Egyelőre nem tudják, ki irányította a szerkezetet, illetve azt sem, hogy szándékos volt-e az akció. News--Gyászol a sportvilág! A szorítóban halt meg egy 17 éves bokszolóhttp://www.life.hu/news/20170326-meghalt-eddie-bilbey-bokszolo-17-eves-volt.htmlEddie Bilbey éppen készült elhagyni a ringet, amikor váratlanul összeesett. Már nem tudták megmenteni az életét.News--Föld órája - Ma este egy órára sötétbe borulnak a világ városai http://www.life.hu/news/20170325-fold-oraja-ma-este-egy-orara-sotetbe-borulnak-a-vilag-varosai.htmlMa este, helyi idő szerint fél kilenc és fél tíz között kialszanak több nagyváros mellett Budapest fényei is a Föld órája elnevezésű környezetvédelmi akció keretében. Budapest díszkivilágítását a János-hegyről kapcsolják le. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.