Cicák, akik nagyon gonosznak néznek ki - Fotógaléria

fotók cica macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ennivaló szőrgombócok többnyire hihetetlenül aranyosak, de van egy sötét oldaluk, amit csak a gazdáik látnak. Erről osztottak meg képeket a macsaktulajdonosok, íme, a cuki cicák sötét oldala.

Senki nem gondolná, hogy a doromboló cicusok kelthetnek félelmet az emberekben, pedig van egy sötét oldaluk is. A többnyire aranyos macskák bizony olykor nézhetnek ki úgy, mint a sátán gyermekei, erről pedig épp a gazdik osztottak meg képeket. A fotókon látható cicák ábrázata tényleg sokszor félelmetes, már-már gonosz, de persze tudjuk, hogy ez csak egy rosszul elkapott pillanat a szőrgombócok életéből.

/1703/_rd_g2017328133713
Üres metró üléssel hívják fel az emberek figyelmét: Videó!http://www.life.hu/news/20170328-igy-hivjak-fel-az-emberek-figyelmet-a-szexualis-zaklatasra.htmlVan egy bizonyos ülőhely, ami egyáltalán nem olyan népszerű, mint az összes többi ami a szerelvényen található. De miért? News--Kerítésen felakadt betörőt fogtak Amerikában: letolt nadrággal találtak rá http://www.life.hu/news/20170328-keritesen-felakadt-betorot-fogtak-amerikaban.htmlFejjel lefelé lógva találtak a betörőre, aki egy iskolát próbált kirabolni de észrevették. El akart menekülni, de a nadrágja beakadt a kerítésbe. News--A ringben vesztette életét egy fiatal bokszoló, Ed Bilbey http://www.life.hu/news/20170327-a-ringben-vesztette-eletet-egy-fiatal-bokszolo.htmlFiatal bokszoló vesztette életét pénteken, Angliában. A 17 éves fiú egy amatőr mérkőzés után halt meg a ringben. News--A vonat és a peron közé szorult egy férfi Kínában, meghalt (18+)http://www.life.hu/news/20170327-a-vonat-es-a-platform-koze-szorult-egy-ferfi-kinaban.htmlA nagy sebességű vonat előtt vágott át egy férfi a síneken Kínában, de nem sikerült elérnie az állomást. A vonat és a peron közé szorult, majd életét vesztette. NewsThinkstockIlyen időre számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20170327-tavasz-idojaras-lesz-a-heten.htmlMindenki nagyon élvezte a múlt hétvége napsütéses óráit, és úgy tűnik, ezen a héten sem kell elbúcsúznunk a napfénytől. News--Valaki védelmezheti Madeleine McCann elrablóithttp://www.life.hu/news/20170327-vedelmezik-madeleine-mccann-elrabloit.htmlMég mindig nem került elő Madeleine McCann, de születtek bőven elméletek arról, hogy mi történhetett az eltűnt kislánnyal. Egy nyomozó szerint valaki védelmezi az elrablóit. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.