Loraine Maurer, a 94 éves néni, aki már 44 éve a McDonald’sban dolgozik

Forrás: Loraine & Owner/Operators Chip & Katie Kenworthy -
McDonald's
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint négy évtizede a McDonald'sban dolgozik Loraine, de esze ágába sincs visszavonulni. A 94 éves nénit kollégái egy hatalmas bulival ünnepelték meg.

Hatalmas ünnepséget tartott az egyik indianai McDonald's étterem. Náluk dolgozik ugyanis Loraine, aki nem egy hétköznapi eladó. A 94 éves néni már 44 éve az étteremlánc munkatársa, és esze ágában sincs visszavonulni.

Loraine Maurer az ünneplésen Forrás: Loraine & Owner/Operators Chip & Katie Kenworthy

Loraine 1973 óta dolgozik a McDonald'snál, azóta a lánc már nagyon sok éttermében megfordult. Kollégái a műszakok után szívesen hazaviszik, hiszen 94 évesen már nem úgy mozog, de nagyon sok vendég érkezik az étterembe kifejezetten miatta. "Ennyi év után ő még mindig elkötelezetten szolgálja a vevőket, a legnagyobb mosollyal. Loraine nagyon hűséges, az ügyfelek pedig alig várják, hogy ő vegye fel a rendeléseiket" - mondta Katie Kenworthy, az étterem vezetője a Telegraph-nak.

Üres metró üléssel hívják fel az emberek figyelmét: Videó!http://www.life.hu/news/20170328-igy-hivjak-fel-az-emberek-figyelmet-a-szexualis-zaklatasra.htmlVan egy bizonyos ülőhely, ami egyáltalán nem olyan népszerű, mint az összes többi ami a szerelvényen található. De miért? News--Kerítésen felakadt betörőt fogtak Amerikában: letolt nadrággal találtak rá http://www.life.hu/news/20170328-keritesen-felakadt-betorot-fogtak-amerikaban.htmlFejjel lefelé lógva találtak a betörőre, aki egy iskolát próbált kirabolni de észrevették. El akart menekülni, de a nadrágja beakadt a kerítésbe. News--A ringben vesztette életét egy fiatal bokszoló, Ed Bilbey http://www.life.hu/news/20170327-a-ringben-vesztette-eletet-egy-fiatal-bokszolo.htmlFiatal bokszoló vesztette életét pénteken, Angliában. A 17 éves fiú egy amatőr mérkőzés után halt meg a ringben. News--A vonat és a peron közé szorult egy férfi Kínában, meghalt (18+)http://www.life.hu/news/20170327-a-vonat-es-a-platform-koze-szorult-egy-ferfi-kinaban.htmlA nagy sebességű vonat előtt vágott át egy férfi a síneken Kínában, de nem sikerült elérnie az állomást. A vonat és a peron közé szorult, majd életét vesztette. NewsThinkstockIlyen időre számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20170327-tavasz-idojaras-lesz-a-heten.htmlMindenki nagyon élvezte a múlt hétvége napsütéses óráit, és úgy tűnik, ezen a héten sem kell elbúcsúznunk a napfénytől. News--Valaki védelmezheti Madeleine McCann elrablóithttp://www.life.hu/news/20170327-vedelmezik-madeleine-mccann-elrabloit.htmlMég mindig nem került elő Madeleine McCann, de születtek bőven elméletek arról, hogy mi történhetett az eltűnt kislánnyal. Egy nyomozó szerint valaki védelmezi az elrablóit. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.